Fysioterapia Tampere

Juhani Myyryläinen

Fysioterapeutti, hieroja

"Juhanin kanssa hommat sujunut pirun hyvin. Mies on täsmällinen ja hyvin tavoitettavissa." - Asiakaspalaute

Minusta

Juhani tässä moi,

 
olen aloittanut työurani Fysioavaimella syksyllä 2021. Koulutukseltani olen fysioterapeutti sekä urheiluhieroja. Fysioterapia-opintoni sain päätökseen Joensuussa 2018 ja hierojan tutkinnon 2014 samaisessa kaupungissa. Niin vain pohjois-karjalan tyyppi eksyi lopulta manseen.
 

Olen ollut aina aktiivinen urheilun ja pallopelien ystävä, mutta pesäpallo vei aikanaan Kiteeläislapsen mennessään 6 vuoden iässä. Lajia tuli pelattua suht tosissaan aina 2020 syksyyn saakka, jolloin aktiivipelaajaurani pääsarjatasolla sai päätöksensä.

Lukuisten loukkaantumisten my√∂t√§ ajatus lopettamisesta kypsyi, mutta my√∂s vuosien saatossa muhimassa olleet ajatukset, ”miksi loukkaantumisia tulee paljon, kuinka niit√§ voi hoitaa ja kuinka niiden syntymist√§ voisi hillit√§” alkoivat realisoitua. Fysioterapia alkoi kiinnostaa omien kuntoutusprosessien kautta ja fysioterapeuttien tietom√§√§r√§ sai nuoren miehen¬†vakuuttuneeksi, t√§t√§ olisi siisti osata itsekin tehd√§!

 
Fysioterapeuttina minua kiinnostaa kaikenlaiset tuki- ja liikuntaelinongelmat aina kivun hoidosta vammojen kuntouttamiseen. Hoidoissani käytän ohjaavaa ja ohjeistavaa tyyliä, mutta myös manuaaliset tekniikat, kuten nivelmobilisaatiot ja pehmytkudoskäsittelyt ovat osana hoitoa.
 

Blogikirjoituksia

Koulutus

 

Fysioterapeutti – Fysioterapia – Hieronta – Hieroja – Tampere