Hieronta

Hierontaa Tampereella

Hieronta Tampere keskusta ja Lielahti

Hieronta ja urheiluhierontapalveluita Tampereella Näsilinnankadulla sekä Kauppakeskus Likellä Lielahdessa. Meiltä löydät ammattitaitoiset hierojat, jotka kouluttautuvat säännöllisesti taatakseen parhaan mahdollisen hieronnan asiakkaillemme. Hieronta on omahetki itselle! Hierontaa on käytetty hoitomuotona jo tuhansia vuosia ja sen merkitys ihmisen hyvinvoinnille on ollut aina merkittävä. Hieronnassa käytetään erilaisia hierontatekniikoita esimerkiksi sivelyitä, puristeluita ja paineluita erilaisilla voimakkuuksilla. Lisäksi hierontaan voi kuulua erilaiset nivelten mobilisoinnit ja lihasten venytykset. Hieronta suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Miksi hierontaan?
Hieronnalla autetaan lihaksia palautumaan rasituksista sek√§ parannetaan nivelten liikkuvuutta. Hieronta my√∂s rentouttaa ja tuottaa hyv√§√§ oloa. Hieronta poistaa elimist√∂st√§ kuona-aineita, v√§hent√§√§ turvotusta ja vilkastuttaa verenkiertoa. Se laukaisee lihaskireyksi√§ ja ‚Äď j√§nnityksi√§ sek√§ helpottaa s√§rkyj√§. Hieronnan yhteydess√§ hierojat k√§sittelev√§t aina my√∂s lihaskalvoja eli faskioita. Ne ovat kehossamme monimutkainen sidekudoskalvoverkosto, joka yhdist√§√§ koko kehosi kokonaisuudeksi. Voit hierontaan tultaessa aina keskustella hierojan kanssa tarkemmin niihin liittyvist√§ asioista.

Meiltä saat myös urheiluhierontaa, jossa erityispiirteenä klassiseen hierontaan verrattuna on urheilijalähtöinen ajattelu (harjoittelukaudet, palautuminen, kilpailuun valmistautuminen jne.)

Hierontaan sisällytetään tarvittaessa aktiivista ja passiivista venyttelyä sekä ohjeistusta. Lisäksi hieronnan yhteydessä on mahdollista saada kinesioteippausta, sekä alipainehierontaa (imukupit). Fysioavaimessa sinua palvelevat myös ammattitaitoiset fysioterapeutit, jos hieronnan aikana havaitaan tarvetta fysikaaliselle hoidolle. Meillä on tarjota sinulle hyvinvointisi tueksi osaava ammattilaisten tiimi.  Hieronta suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tervetuloa hierontaan Tampereella keskustaan Näsilinnankadulle tai Kauppakeskus Likeen Lielahteen!

Hieronta_Tampere

Vinkkejä hierontaan tulevalle henkilölle:

Kerro hierojalle mitä sinulle kuuluu. Mainitse myös, mihin toivoisit tänään kiinnitettävän huomiota hieronnan aikana. Anna ajatusten rauhoittua hetken aikaa hieronnan alussa. Voit puhua, jos sinusta tuntuu siltä. Hieronta suunnitellaan aina sinua varten ja sinun toiveita kuunnellaan.

Muistathan, että ethän tule kipeänä (flunssa, kuume) hierontaan, vaan anna kehollesi lepoa. Ensimmäisten päivien aikana tauti todennäköisesti pahentuu hieronnasta.

Hieronta Tampere keskusta ja Lielahti

Hieronta_Tampere
Hieronta_Tampere

Kokemuksia hieronnasta:

" Olen käynyt kolmella teidän hierojalla, joilta jokaiselta olen saanut erinomaista apua niin fyysiselle, kuin henkiselle puolelle. Ihminen kokonaisuutena tarvitsee kosketuksen lisäksi myös läsnäoloa. Sen onnistuessa poistuu mielen ja kehon jännitykset, ja hoitopöydältä nousee moninkerroin kevyempänä. "

" Nimenomaan olen ollut erittäin tyytyväinen hierojaani, koska olen käynyt ja käyttänyt vuosikausia erilaisia ja koen todella, että nyt olen saanut mieleiseni ja monipuolisen hierojan. "

" Hieroja oli todella mukava ja ammattitaitoinen. Koko hoidon ajan minulla oli hyvä ja luottavainen olo . "

Hierontapaketit

Osta kerralla useampi käynti, säästät hinnassa.

Paketti ostetaan yhdellä kerralla Voit valita näistä valmiista kokonaisuuksista itsellesi sopivimman tai ostaa lahjaksi läheiselle:

Kaikkien hierontapakettien sisällöt ovat aina räätälöitävissä tarpeidesi mukaan, nämä esimerkit auttavat sinua löytämään tarvitsemasi hierontakokonaisuuden. Vaihtoehtona on myös vain varata aika hierontaan, ilman mitään pakettia. Hieronnan meillä voit maksaa myös e-passin hyvinvointipassilla, smartum hierontasaldolla sekä myös edenredin hierontaedulla! Muistathan tarkistaa työnantajaltasi, että sinulla on oikeaa saldoa hierontaan käytössäsi.

Hieronta Tampere keskusta ja Lielahti

Hierontaa sinulle tarjoavat

Roosa Koskela

Koulutettu hieroja, Fysioterapeutti opiskelija

Hieroja Minna Keskifrantti

Minna Keskifrantti

Koulutettu hieroja

Fysioterapeutti Juhani Myyryläinen

Juhani Myyryläinen

Fysioterapeutti, hieroja

Hieroja Tuomo Jokinen

Tuomo Jokinen

Hieroja, Koulutettu hieroja

Sertifioitu Urheilufysioterapeutti Tapani Kudjoi

Tapani Kudjoi

Fysioterapeutti, Urheilufysioterapeutti (sert.)

Fysioterapeutti ja äitiysfyrioterapeutti Sari-Anne Kylliäinen

Sari-Anne Kylliäinen

Fysioterapeutti/√Ąitiysfysioterapeutti
Hieroja

Maija Laurikkala-Dewes

Fysioterapeutti

Jussi Väisänen

Fysioterapeutti, hieroja

Hieroja Milla Ilanen

Milla Ilanen

Hieroja, Koulutettu hieroja, Omistaja