Hieronta

Miksi hierontaan?
Hieronnalla autetaan lihaksia palautumaan rasituksista sek√§ parannetaan nivelten liikkuvuutta. Hieronta my√∂s rentouttaa ja tuottaa hyv√§√§ oloa. Hieronta poistaa elimist√∂st√§ kuona-aineita, v√§hent√§√§ turvotusta ja vilkastuttaa verenkiertoa. Se laukaisee lihaskireyksi√§ ja ‚Äď j√§nnityksi√§ sek√§ helpottaa s√§rkyj√§. Hieronnan yhteydess√§ hierojat k√§sittelev√§t aina my√∂s lihaskalvoja eli faskioita. Ne ovat kehossamme monimutkainen sidekudoskalvoverkosto, joka yhdist√§√§ koko kehosi kokonaisuudeksi. Voit hierontaan tultaessa aina keskustella hierojan kanssa tarkemmin niihin liittyvist√§ asioista.

Meiltä saat myös urheiluhierontaa, jossa erityispiirteenä klassiseen hierontaan verrattuna on urheilijalähtöinen ajattelu (harjoittelukaudet, palautuminen, kilpailuun valmistautuminen jne.)

Hierontaan sisällytetään tarvittaessa aktiivista ja passiivista venyttelyä sekä ohjeistusta. Fysioavaimessa sinua palvelevat myös ammattitaitoiset fysioterapeutit, jos hieronnan aikana havaitaan tarvetta fysikaaliselle hoidolle. Meillä on tarjota sinulle hyvinvointisi tueksi osaava ammattilaisten tiimi.  Hieronta suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tervetuloa hierontaan Tampereella keskustaan Näsilinnankadulle tai Kauppakeskus Likeen Lielahteen!

Hieronta_Tampere

Vinkkejä hierontaan tulevalle henkilölle:

Kerro hierojalle mitä sinulle kuuluu. Mainitse myös, mihin toivoisit tänään kiinnitettävän huomiota hieronnan aikana. Anna ajatusten rauhoittua hetken aikaa hieronnan alussa. Voit puhua, jos sinusta tuntuu siltä. 

Muistathan, että ethän tule kipeänä (flunssa, kuume) hierontaan, vaan anna kehollesi lepoa. Ensimmäisten päivien aikana tauti todennäköisesti pahentuu hieronnasta.

Hieronta_Tampere
Urheiluhieronta_Tampere

Hierontapaketit

Osta kerralla useampi käynti, säästät hinnassa.

Paketti ostetaan yhdellä kerralla Voit valita näistä valmiista kokonaisuuksista itsellesi sopivimman tai ostaa lahjaksi läheiselle:

Kaikkien hoitopakettien sisällöt ovat aina räätälöitävissä tarpeidesi mukaan, nämä esimerkit auttavat sinua löytämään tarvitsemasi hoitokokonaisuuden.
Vaihtoehtona on myös vain varata aika hierontaan, ilman mitään pakettia. Hieronnan meillä voit maksaa myös e-passin hyvinvointipassilla, smartum hierontasaldolla sekä eazybreak hyvinvoinnilla.

Hierontaa sinulle tarjoavat

Mikamatti Puranen

Hieroja

Milla Ilanen

Hieroja

√Ąitiysfysioterapeutti Sari-Anne

Sari-Anne Kylliäinen

Fysioterapeutti/√Ąitiysfysioterapeutti

Valtteri Simonen

Fysioterapeutti

Juhani Myyryläinen

Fysioterapeutti