Hieronta

Miksi hierontaan?
Hieronnalla autetaan lihaksia palautumaan rasituksista sek√§ parannetaan nivelten liikkuvuutta. Hieronta my√∂s rentouttaa ja tuottaa hyv√§√§ oloa. Hieronta poistaa elimist√∂st√§ kuona-aineita, v√§hent√§√§ turvotusta ja vilkastuttaa verenkiertoa. Se laukaisee lihaskireyksi√§ ja ‚Äď j√§nnityksi√§ sek√§ helpottaa s√§rkyj√§. Hieronnan yhteydess√§ hierojat k√§sittelev√§t aina my√∂s lihaskalvoja eli faskioita. Ne ovat kehossamme monimutkainen sidekudoskalvoverkosto, joka yhdist√§√§ koko kehosi kokonaisuudeksi. Voit hierontaan tultaessa aina keskustella hierojan kanssa tarkemmin niihin liittyvist√§ asioista.

Meilt√§ saat my√∂s urheiluhierontaa, jossa erityispiirteen√§ klassiseen hierontaan verrattuna on urheilijal√§ht√∂inen ajattelu (harjoittelukaudet, palautuminen, kilpailuun valmistautuminen jne.)

Hierontaan sis√§llytet√§√§n tarvittaessa aktiivista ja passiivista venyttely√§ sek√§ ohjeistusta. Fysioavaimessa sinua palvelevat my√∂s ammattitaitoiset fysioterapeutit, jos hieronnan aikana havaitaan tarvetta fysikaaliselle hoidolle. Meill√§ on tarjota sinulle hyvinvointisi tueksi osaava ammattilaisten tiimi.  Hieronta suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tervetuloa hierontaan Tampereella keskustaan N√§silinnankadulle tai Kauppakeskus Likeen Lielahteen!

Vinkkejä hierontaan tulevalle henkilölle:
Kerro hierojalle mit√§ sinulle kuuluu. Mainitse my√∂s, mihin toivoisit t√§n√§√§n kiinnitett√§v√§n huomiota hieronnan aikana. Anna ajatusten rauhoittua hetken aikaa hieronnan alussa. Voit puhua, jos sinusta tuntuu silt√§. 

Muistathan, että ethän tule kipeänä (flunssa, kuume) hierontaan, vaan anna kehollesi lepoa. Ensimmäisten päivien aikana tauti todennäköisesti pahentuu hieronnasta.

Hierontapaketit

Osta kerralla useampi käynti, säästät hinnassa.

Paketti ostetaan yhdellä kerralla Voit valita näistä valmiista kokonaisuuksista itsellesi sopivimman tai ostaa lahjaksi läheiselle:

Kaikkien hoitopakettien sisällöt ovat aina räätälöitävissä tarpeidesi mukaan, nämä esimerkit auttavat sinua löytämään tarvitsemasi hoitokokonaisuuden.
Vaihtoehtona on myös vain varata aika hierontaan, ilman mitään pakettia. Hieronnan meillä voit maksaa myös e-passin hyvinvointipassilla, smartum hierontasaldolla sekä eazybreak hyvinvoinnilla.

Hierontaa sinulle tarjoavat

Mikamatti Puranen, hieroja, fysioavain

Mikamatti Puranen

Hieroja

Milla Illanen / Hieroja / Fysioavain

Milla Ilanen

Hieroja

Sari-Anne Kylli√§inen Fysioterapeutti/√Ąitiysfysioterapeutti / Fysioavain / tampere

Sari-Anne Kylliäinen

Fysioterapeutti/√Ąitiysfysioterapeutti

Kalle Kivioja Fysioterapeutti, Fysioavain

Kalle Kivioja

Fysioterapeutti

Valtteri Simonen Fysioterapeutti, fysioavain tampere

Valtteri Simonen

Fysioterapeutti