Pienryhmät

Fysioavaimen fysioterapeutit ohjaavat myös pienryhmiä, kuten venyttelyä, kehonhuoltoa ja äitiysliikuntaa odottajille ja synnyttäneille äideille. Tiedustele lisää fysioterapeutiltasi.

Fysioterapeuttisiin pienryhmiin maksuvälineeksi käy myös epassi sportti, smartum liikunta, virikeseteli/edenred, eazybreak sekä tyky-online.

L√∂yd√§t meid√§n kaikki uudet ja vanhat pienryhm√§valmennukset t√§√§lt√§.¬†ūü§©¬†

Nyt saatavilla kaksi erilaista fysioterapeuttista pienryhmää äideille synnytyksestä palautumiseen! Alkeet- ja jatkoryhmä! Ryhmäkoot ovat alle 6hlö, jolloin turvavälit säilyvät ja sinun on turvallista tulla kuntouttamaan kehoasi. Suositellaan maskin käyttöä.

pienryhmä_tampere

√Ąitien ryhm√§t

Fysioavaimen pienryhmävalmennukset äideille ovat uudistuneet.
Valikoimassa minivalmennus raskausaikaan ja pienryhm√§valmennus synnytyksest√§ palautumisen tueksi!¬†ūüíö¬†Valmennuksia on saatavana Keskustassa ett√§ Lielahdessa, tarkista tarkemmat tiedot. Ryhmien vet√§j√§n√§ toimii √§itiysfysioterapeutti ja voit keskustella omasta henkil√∂kohtaisesta tilanteestasi ammattilaisen kanssa samalla.

ūüíö¬†Pienryhm√§valmennus synnytyksest√§ palautumisen tueksi

Haluatko aloittaa liikkumisen ohjatusti ja järkevästi synnytyksen jälkeen ja vahvistaa kehoasi monipuolisesti tukien samalla keskivartalon ja lantionpohjan kuntoutusta?

Ajankohta 9.1. – 20.2.2023
Maanantaina 17.30 – 18.30
Fysioavaimen Keskustan toimipiste
7krt / 169 ‚ā¨


ūüíöPienryhm√§valmennus √Ąidit vol 2

Liikettä, vahvuutta ja voimaa koko kehoon.

Ajankohta 30.1. – 13.3.2023
Maanantaisin klo 18.45 – 19.45
Fysioavaimen Keskustan toimipiste
7krt / 169‚ā¨

 

ūüíö Minivalmennus raskausaikaan
Vinkkejä ja ohjausta raskauden aikaiseen liikkumiseen, kehonhuoltoon ja liitoskipuihin.

Ajankohta: 2.2 – 2.3.2023
Perjantaisin klo 8.30 – 9.30
Paikka: Fysioavaimen Lielahden toimipiste
Hinta: 5 krt / 119‚ā¨

 

ūüíö Fysioterapeuttinen juoksuun valmistava pienryhm√§valmennus synnytt√§neille √§ideille

Kaipaatko varmuutta juoksun aloitukseen synnytyksen jälkeen? Tällä kurssilla saat alkuun 1 x 60min henkilökohtaisen käynnin äitiysfysioterapautin vastaanotolla sekä 5 x 60min yhteisharjoituksia pienryhmän kanssa valmistautuen juoksukauteen.

Ajankohta: Tulossa myöhemmin!
Fysioavaimen Keskustan toimipiste

Fysiorelaxing

Fysiorelaxing – Avaimet rentoutumiseen

Ryhmässä tutustutaan erilaisiin rentoutusmenetelmiin. Tarjoamme mahdollisuuden löytää sinulle parhaiten sopivan tavan rentoutua keskellä arjen hektisyyttä. Ennen kuin ilmoittaudut ryhmään testaa pääsetkö lattialle ja sieltä ylös omin avuin. Muuten ei edellytä aikaisempaa kokoemusta.

Ohjaajana fysioterapeutti, Voice Massage -hieroja, Hoitava Hengitys -ohjaaja Pinja Seljamo.

Lisätiedot info@fysioavain.fi tai 032121500.

Ajankohta Tulossa Myöhemmin!
Fysioavaimen Lielahden toimipiste

√Ą√§nen Anatomian ABC

Suunnattu oman äänen anatomiasta ja toiminnallisesta kehosta kiinnostuneille lauluopiskelijoille. Yhteen ryhmään mahtuu mukaan neljä osallistujaa. Tämä osallistujamäärä takaa mahdollisuuden parityöskentelylle, selkeälle yksilölliselle ohjaukselle (niin harjoitteiden tekemisessä kuin teorian selventämisessä) ja yksilöllisten tavoitteiden ja toiveiden toteuttamiselle.

Toivon jokaisen osallistujan kokevan kurssin hyödyt kehotietoisuuden lisääntymisenä, luottamuksena äänentuotossa ja ymmärryksessä kuinka laulajan instrumenttina soi oma keho.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vetäjänä: Pinja Seljamo, Fysioterapeutti 2003, Voice Massage-hieroja 2005 ja Hoitava Hengitys-ohjaaja 2020

Lisätiedot info@fysioavain.fi tai 032121500.

Ajankohta Tulossa Myöhemmin!
Fysioavaimen Lielahden toimipiste

" Suurkiitos vielä kurssista! Tällainen kurssi olisi aivan välttämätön jokaiselle laulajalle ja samoin puhallinsoittimien opiskelijoille. " -Kurssipalaute

Alkeet:

Seuraava pienryhmä starttaa 9.8.2021

Maanantaisin 9.8-20.9.2021
Klo 17.15- 18.15
Näsilinnankatu 46, 33200 Tampere
Hinta 135‚ā¨ / 7krt

Aiheena:
Рsynnytyksestä palautuminen
– suorien vatsalihasten erkauman ja lantionpohjan kuntouttaminen
Рliikunnan aloittaminen synnytyksen jälkeen


ALKEETvalmennus sopii sinulle, jos haluat aloittaa liikkumisen synnytyksen jälkeen,epäilet suorien vatsalihasten erkaumaa, ryhdin ja keskivartalon hallinta on haastavaa ja lantionpohjaan on vaikea saada tuntumaa tai selkä ja niska-hartiaseutu kipuilee. Jokaisella kerralla tehdään nousujohteisesti lantionpohjan ja keskikehon harjoitteita sekä liikkuvuus- ja kehonhuolto harjoitteita lempeästi kehoa kuunnellen. Voit osallistua valmennukseen melkein heti synnytyksen jälkeen, noin kuukauden kohdalla voi jo tulla mukaa, mutta takarajaa ei ole. Tervetuloa äitiysliikunnan ja -fysioterapian pariin!

Ilmoittautumiset sarianne@fysioavain.fi tai alla olevalla lomakkeella

Jatko:

Seuraava jatkoryhmä alkaa 9.8.2021

Maanantaisin 9.8-13.9.2021
Klo 18.30-19.30
Näsilinnankatu 46, 33200 Tampere
Hinta 120‚ā¨ / 6 krt

Aiheena mm:
РKeskikehon syvän tuen ja lantionpohjan vahvistaminen
– Erkauman kuntoutus
– Valmiudet mm. juoksun tai raskaamman harjoittelun aloittamiseen

JATKOvalmennus on sopiva sinulle, jos lantionpohjan ja mahdollisen erkauman kuntoutuksessa on päästy jo alkuun ja ryhdin ja keskivartalonhallinta tuntuu jo helpommalta, mutta haluat lisää vahvuutta ja toimivuutta keskikehoon. Saat myös valmiuksia mm. raskaampaa harjoitteluun tai juoksun aloittamista varten! Jokaisella kerralla tehdään nousujohteisesti keskivartaloa vahvistavia harjoitteita erkauma ja lantionpohja huomioiden sekä kokonaisvaltaista kehonhuoltoa ja lihasvoimaharjoittelua! Tervetuloa äitiysliikunnan ja -fysioterapian pariin!

Ilmoittautumiset sarianne@fysioavain.fi tai alla olevalla lomakkeella

"Mukavan ja antoista 6 kertaa takana. Oman edistymisen huomaa jo nyt, vaikka synnytyksestä vasta reilu 2 kuukautta. Todella hyödyllinen kurssi, josta sai eväitä jatkaa yksin."


Ilmoittaudu mukaan: