Pienryhmät

L√∂yd√§t meid√§n kaikki uudet sek√§ vanhat pienryhm√§valmennukset kootusti aina t√§√§lt√§. ūü§©

Fysioavaimen fysioterapeutit ohjaavat myös pienryhmiä, kuten fasciaryhmä, venyttelyä, kehonhuoltoa ja äitiysliikuntaa odottajille ja synnyttäneille äideille. Tiedustele lisää fysioterapeutiltasi.

Fysioterapeuttisiin pienryhmiin maksuvälineeksi käy myös hyvinvointipuolen epassi, smartum ja edenred. Liikuntapuolen maksuvälineet lukee erikseen ryhmän kohdalla, jos ne ovat mahdollisia.

Miksi valita fysioterapeutin ohjaama pienryhmä?
Koska fysioterapeuttisissa pienryhm√§ss√§ ryhm√§ koko on niin pieni, ett√§ siin√§ on aikaa yksil√∂lliselle ohjaukselle ja sinun tilanteesi huomioidaan niiss√§ aina. Fysioterapeutit ovat kuitenkin toimivan kehon ja liikkeen ammattilaisia. Tervetuloa!ūüíö

Nyt saatavilla kaksi erilaista fysioterapeuttista pienryhmää äideille synnytyksestä palautumiseen! Alkeet- ja jatkoryhmä! Ryhmäkoot ovat alle 6hlö, jolloin turvavälit säilyvät ja sinun on turvallista tulla kuntouttamaan kehoasi. Suositellaan maskin käyttöä.

pienryhmä_tampere

√Ąitien ryhm√§t

Fysioavaimen pienryhmävalmennukset äideille ovat uudistuneet.
Valikoimassa minivalmennus raskausaikaan ja pienryhm√§valmennus synnytyksest√§ palautumisen tueksi!¬†ūüíö¬†Valmennuksia on saatavana Keskustassa ett√§ Lielahdessa, tarkista tarkemmat tiedot. Ryhmien vet√§j√§n√§ toimii √§itiysfysioterapeutti ja voit keskustella omasta henkil√∂kohtaisesta tilanteestasi ammattilaisen kanssa samalla.

ūüíö¬†Kehonhuolto ja voimavalmennus √§ideille

Haluatko aloittaa liikkumisen ohjatusti ja järkevästi synnytyksen jälkeen ja vahvistaa kehoasi monipuolisesti tukien samalla keskivartalon ja lantionpohjan toimintaa?

Ajankohta 12.8. – 23.9.2024
Maanantaina 18.30
– 19.30
Fysioavaimen Lielahden toimipiste
7krt / 169 ‚ā¨

Ohjaajana √Ąitiys- ja Lantionpohjan fysioterapeutti Sari-Anne Kylli√§inen

ūüíö Minivalmennus raskausaikaan

Vinkkejä ja ohjausta raskauden aikaiseen liikkumiseen, kehonhuoltoon ja liitoskipuihin.

Ajankohta: 12.8- 2.9.2024
Aika: Maanantaisin klo 17.15 – 18.15
Paikka: Fysioavaimen Lielahden toimipiste
Hinta: 4 krt / 99‚ā¨

Ohjaajana √Ąitiys- ja Lantionpohjan fysioterapeutti Sari-Anne Kylli√§inen

Lantionpohja ja Purenta

Tervetuloa oppimaan lantionpohjan ja purennan kokonaisuudesta  kuuden kerran valmennuksella.

Kurssilla opit lantionpohjan ja purennan toiminnasta, anatomiasta sekä hyvinvoinnista. Saat vaikuttavia keinoja omahoitoon sekä konkreettiset ohjeet harjoitteista.

Ajankohta: TULOSSA MY√ĖHEMMIN!
Lauantaisin klo 11.00 – 12.00
Paikka: Fysioavaimen Lielahden toimipiste
Hinta: 6krt / 149‚ā¨

Ohjaajana Fysioterapeutit:
√Ąitiys-ja lantionpohjan fysioterapeutti Sari-Anne Kylli√§inen
Fysioterapeutti, Voice Massage -terapeutti ja Hoitava Hengitys -ohjaaja Pinja Seljamo
Psykofyysinen fysioterapeutti, Voice Massage -terapeutti Pinja Kuusi

Fysioterapeuttiemme ryhmät ovat erittäin pidettyjä ja toiveena ollutkin pidemmän kurssin järjestäminen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kurssille!
Terveisin Sari-Anne, Pinja S ja Pinja K

FasciaFysio

FASCIAFYSIO -kurssi

Tervetuloa kolmen kerran Fasciafysio -kurssille.
Kurssi on fysioterapeutin pitämä. Se sisältää puolen tunnin liikeharjoittelun, jossa lämmittelemme rauhassa kehon fascialinjat. Toisen puolituntisen aikana keskitymme omahoito-otteisiin fasciapalloa tai muita apuvälineitä käyttäen. Kurssi on saanut hyvän vastaanoton ja positiivisia asiakaspalautteita. Tule mukaan!
 Kurssilla ohjataan yksilöllisesti oma tilanteesi huomioiden.  Tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat fascioiden maailmaan.

Ryhmään mahtuu viisi henkilöä, joten varaa paikkasi ajoissa. Kurssin minimi osallistujamäärä on 4. 

Ota yhteyttä mikäli kysyttävää

Fysioterapeutti Pinja Kuusi
0503433224
pinjakuusi@fysioavain.fi

Ajankohta: TULOSSA MY√ĖHEMMIN!
Lauantai 9.45 – 10.45
Paikka: Fysioavaimen Lielahden toimipiste
Hinta: 3krt / 60‚ā¨

Maksu tapahtuu paikan päällä: Kaikki yleiset maksuvälineet, mobilepay tai liikuntaetuudet (smartum, epassi ja edenred

Lempeästi Liikkeelle

Aloita alkuvuosi Lempeästi Liikkeelle -valmennuksessa fysioterapeutin ohjauksessa! Valmennus sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille, ja yksilöllinen tilanteesi huomioidaan!

Valmennuksen avulla pääset aloittamaan liikkumisen lempeästi; saat lisää liikkuvuutta ja vahvuutta koko kehoon ja apua mm. niska-hartiaseudun ja alaselän kipuihin ja kireyksiin.

Säännöllisen, ohjatun harjoittelun avulla löydät itsellesi sopivia harjoitteita ja tapoja tuoda liikkuminen osaksi arkea ja tukea hyvinvointiasi arjessa.

Valmennus sisältää monipuolista kehonhuoltoa eli liikkuvuutta lisääviä ja koko kehoa vahvistavia harjoitteita sekä rentoutus ja hengitysharjoitteita. Harjoitteet tehdään lattialla sekä seisten.

Vetäjänä: 
Fysioterapeutti Sari-Anne Kylliäinen

Lisätiedot:
sarianne@fysioavain.fi

Ajankohta: Tulossa Myöhemmin!
Paikka: Fysioavaimen Lielahden toimipiste

Fysiorelaxing

Fysiorelaxing – Avaimet rentoutumiseen

Ryhmässä tutustutaan erilaisiin hengitys- (mm. Hoitava Hengitys) ja rentoutusmenetelmiin. Tarjoamme mahdollisuuden löytää sinulle parhaiten sopivan tavan rentoutua keskellä arjen hektisyyttä. Ennen kuin ilmoittaudut ryhmään testaa pääsetkö lattialle ja sieltä ylös omin avuin. Muuten ei edellytä aikaisempaa kokemusta.

Ohjaajana fysioterapeutti, Voice Massage -hieroja, Hoitava Hengitys -ohjaaja Pinja Seljamo.

Ryhmään mahtuu viisi henkilöä, joten varaa paikkasi ajoissa. Kurssin minimi osallistujamäärä on 4.  Ilmoittautuminen ja lisätietoja x.x.xxxx mennessä alla olevalle lomakkeella tai pinjaseljamo@fysioavain.fi tai 0405507037.

Ajankohta: Kysy lisää.
Fysioavaimen Lielahden toimipiste

Vahva ja Terve √Ą√§ni

Avaimet äänen hyvinvointiin työssä ja arjessa.

Ryhmässä tavoitteena on löytää kunkin osallistujan oma vahva ja terve ääni. Pehmeän liikkeen ja ääniharjoituksien avulla opetellaan tunnistamaan äänen sointi ja hoitava vaikutus kehossa. Helppojen harjoitteiden kautta opetellaan voimistamaan ääntä ääntöelimistöä rasittamatta sekä keinoja äänen hyvinvoinnin tukemiseen työssä ja arjessa. Ryhmään osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta.

Ryhmä sopii kaikille, jotka haluavat lisää voimaa ääneensä ja erityisesti ääntä työssään käyttäville, kuten asiakaspalvelijoille, myyjille, esihenkilöille sekä opettajille.

Ryhmään mahtuu viisi henkilöä, joten varaa paikkasi ajoissa! Ilmoittautuminen ja lisätietoja 1.2.2024 mennessä alla olevalla lomakkeella tai pinjaseljamo@fysioavain.fi tai 0405507037.

Ajankohta: Kysy lisää
Fysioavaimen Lielahden toimipiste

√Ą√§nen Anatomian ABC

Suunnattu oman äänen anatomiasta ja toiminnallisesta kehosta kiinnostuneille lauluopiskelijoille. Yhteen ryhmään mahtuu mukaan neljä osallistujaa. Tämä osallistujamäärä takaa mahdollisuuden parityöskentelylle, selkeälle yksilölliselle ohjaukselle (niin harjoitteiden tekemisessä kuin teorian selventämisessä) ja yksilöllisten tavoitteiden ja toiveiden toteuttamiselle.

Toivon jokaisen osallistujan kokevan kurssin hyödyt kehotietoisuuden lisääntymisenä, luottamuksena äänentuotossa ja ymmärryksessä kuinka laulajan instrumenttina soi oma keho.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vetäjänä: Pinja Seljamo, Fysioterapeutti 2003, Voice Massage-hieroja 2005 ja Hoitava Hengitys-ohjaaja 2020

Lisätiedot pinjaseljamo@fysioavain.fi tai 032121500.

Ajankohta Kysy lisää.
Fysioavaimen Lielahden toimipiste


Ilmoittaudu mukaan: