Pienryhmät

Fysioavaimen fysioterapeutit ohjaavat myös pienryhmiä, kuten venyttelyä, kehonhuoltoa ja äitiysliikuntaa odottajille ja synnyttäneille äideille. Tiedustele lisää fysioterapeutiltasi.

Fysioterapeuttisiin pienryhmiin maksuvälineeksi käy myös epassi sportti, smartum liikunta, virikeseteli/edenred, eazybreak sekä tyky-online.

Uusia pienryhm√§valmennuksia tulossa.¬†ūü§©¬†
Lisätietoja valmennuksista tulossa pian! Löydät meidän kaikki saatavilla olevat kurssit täältä.

Nyt saatavilla kaksi erilaista fysioterapeuttista pienryhmää äideille synnytyksestä palautumiseen! Alkeet- ja jatkoryhmä! Ryhmäkoot ovat alle 6hlö, jolloin turvavälit säilyvät ja sinun on turvallista tulla kuntouttamaan kehoasi. Suositellaan maskin käyttöä.

√Ąitienpienryhm√§_tampere

√Ąitien ryhm√§t

Fysioavaimen pienryhmävalmennukset äideille ovat uudistuneet.
Valikoimassa minivalmennus raskausaikaan ja pienryhm√§valmennus synnytyksest√§ palautumisen tueksi!¬†ūüíö¬†Valmennuksia on saatavana Keskustassa ett√§ Lielahdessa, tarkista tarkemmat tiedot.

ūüíö Minivalmennus raskausaikaan

Tulossa myöhemmin!
Ajankohta:
Paikka:

ūüíö¬†Pienryhm√§valmennus synnytyksest√§ palautumisen tueksi

Haluatko aloittaa liikkumisen ohjatusti ja järkevästi synnytyksen jälkeen ja vahvistaa kehoasi monipuolisesti tukien samalla keskivartalon ja lantionpohjan kuntoutusta?

Ajankohta 15.8.-26.9.2022
Maanantaina 18.30 – 19.30
Fysioavaimen Keskustan toimipiste
7krt / 169‚ā¨

ūüíö Fysioterapeuttinen juoksuun valmistava pienryhm√§valmennus synnytt√§neille √§ideille

 

Kaipaatko varmuutta juoksun aloitukseen synnytyksen jälkeen? Tällä kurssilla saat alkuun 1 x 60min henkilökohtaisen käynnin äitiysfysioterapautin vastaanotolla sekä 5 x 60min yhteisharjoituksia pienryhmän kanssa valmistautuen juoksukauteen.

Ajankohta: TULOSSA MY√ĖHEMMIN!
Fysioavaimen Keskustan toimipiste
Hinta: 210‚ā¨

Fysiorelaxing

Fysiorelaxing – Avaimet rentoutumiseen

Ryhmässä tutustutaan erilaisiin rentoutusmenetelmiin. Tarjoamme mahdollisuuden löytää sinulle parhaiten sopivan tavan rentoutua keskellä arjen hektisyyttä. Ennen kuin ilmoittaudut ryhmään testaa pääsetkö lattialle ja sieltä ylös omin avuin. Muuten ei edellytä aikaisempaa kokoemusta.

Ohjaajana fysioterapeutti, Voice Massage -hieroja, Hoitava Hengitys -ohjaaja Pinja Seljamo.

Lisätiedot info@fysioavain.fi tai 032121500.

Ajankohta syksyllä 2022
Fysioavaimen Lielahden toimipiste
Hinta: 4krt / 99‚ā¨

Fysiokontrolli

Fysiokontrolli 

Harjoitellaan taloudellisen liikkeen tuottamista ja voimaa, matalalla kynnyksellä. Ryhmää varten sinulla tulee kuitenkin olla perusliikuntakyky hallussa, kuten lattialta nousu omin voimin. Tarkemmat soveltuvuuteen vaikuttavat asiat käydään henkilökohtaisesti läpi  fysioterapeutin kanssa.

Lisätiedot info@fysioavain.fi tai 032121500.

Ajankohta syksyllä 2022
Fysioavaimen Lielahden toimipiste
Hinta: 5krt / 119‚ā¨

Alkeet:

Seuraava pienryhmä starttaa 9.8.2021

Maanantaisin 9.8-20.9.2021
Klo 17.15- 18.15
Näsilinnankatu 46, 33200 Tampere
Hinta 135‚ā¨ / 7krt

Aiheena:
Рsynnytyksestä palautuminen
– suorien vatsalihasten erkauman ja lantionpohjan kuntouttaminen
Рliikunnan aloittaminen synnytyksen jälkeen


ALKEETvalmennus sopii sinulle, jos haluat aloittaa liikkumisen synnytyksen jälkeen,epäilet suorien vatsalihasten erkaumaa, ryhdin ja keskivartalon hallinta on haastavaa ja lantionpohjaan on vaikea saada tuntumaa tai selkä ja niska-hartiaseutu kipuilee. Jokaisella kerralla tehdään nousujohteisesti lantionpohjan ja keskikehon harjoitteita sekä liikkuvuus- ja kehonhuolto harjoitteita lempeästi kehoa kuunnellen. Voit osallistua valmennukseen melkein heti synnytyksen jälkeen, noin kuukauden kohdalla voi jo tulla mukaa, mutta takarajaa ei ole. Tervetuloa äitiysliikunnan ja -fysioterapian pariin!

Ilmoittautumiset sarianne@fysioavain.fi tai alla olevalla lomakkeella

Jatko:

Seuraava jatkoryhmä alkaa 9.8.2021

Maanantaisin 9.8-13.9.2021
Klo 18.30-19.30
Näsilinnankatu 46, 33200 Tampere
Hinta 120‚ā¨ / 6 krt

Aiheena mm:
РKeskikehon syvän tuen ja lantionpohjan vahvistaminen
– Erkauman kuntoutus
– Valmiudet mm. juoksun tai raskaamman harjoittelun aloittamiseen

JATKOvalmennus on sopiva sinulle, jos lantionpohjan ja mahdollisen erkauman kuntoutuksessa on päästy jo alkuun ja ryhdin ja keskivartalonhallinta tuntuu jo helpommalta, mutta haluat lisää vahvuutta ja toimivuutta keskikehoon. Saat myös valmiuksia mm. raskaampaa harjoitteluun tai juoksun aloittamista varten! Jokaisella kerralla tehdään nousujohteisesti keskivartaloa vahvistavia harjoitteita erkauma ja lantionpohja huomioiden sekä kokonaisvaltaista kehonhuoltoa ja lihasvoimaharjoittelua! Tervetuloa äitiysliikunnan ja -fysioterapian pariin!

Ilmoittautumiset sarianne@fysioavain.fi tai alla olevalla lomakkeella

"Mukavan ja antoista 6 kertaa takana. Oman edistymisen huomaa jo nyt, vaikka synnytyksestä vasta reilu 2 kuukautta. Todella hyödyllinen kurssi, josta sai eväitä jatkaa yksin."


Ilmoittaudu mukaan: