Tilaa lahjakortti !

Voit tilata meiltä lahjakortin fysioterapiaan, äitiysfysioterapiaan, hierontaan tai muihin palveluihimme.
Saat halutessasi joko sähköisen lahjakortin tai voit noutaa lahjakortin paikan päältä toimipisteistämme Tampereelta keskustasta Näsilinnankadulta tai Kauppakeskus Likeltä Lielahdesta! Tilaa lahjakortti alla olevalla lomakkeella ja valitse vain toimitustapa. Vastaamme tilauksiin viimeistään 24h sisällä.

Kun tilaat lahjakortin noudolla, teemme lahjakortin sinulle valmiiksi lomakkeen tietojen pohjalta, täytäthän sen mahdollisimman tarkasti, jotta saamme tehtyä haluamasi lahjakortin. Otamme sinuun myös yhteyttä lahjakortin noudon ajankohdasta. Mutta voit tulla myös ilmoittamatta paikalle, palvelemme sinua kyllä. Mutta huomioithan, että teemme asiakastyötä ja paikan päällä saatat joutua hieman odottamaan lahjakorttiasi.

Kun tilaat sähköisen lahjakortin, lähetämme sinulle yksilöidyllä numerosarjalla varustetun lahjakortin sähköpostiisi sekä viitesiirtolomakkeen.
Huomioithan, että lahjakortti aktivoituu järjestelmäämme vasta, kun maksusuoritus on kirjautunut sinne.

Lahjakorttien voimassaoloajat: 1 Р5 käyntiä 6kk ja yli 6 tai enemmän 12kk

Maksutavat

Perinteisten maksutapojen (käteinen, pankki- ja luottokortti) lisäksi, voit maksaa lahjakortin työnantajan tarjoamilla eduilla, jos olet itse lahjakortin saaja. Eli etuudet (epassi, smartum ja eazybreak) ovat henkilökohtaisia. Viitesiirtolomakkeella maksaessasi huomioithan, että lahjakortti aktivoituu järjestelmään, vasta kun maksusuoritus on kirjautunut sinne.