Tilaa lahjakortti ūüíö

Voit tilata meiltä lahjakortin fysioterapiaan, äitiysfysioterapiaan, hierontaan tai muihin palveluihimme. Kysy myös paketteja yrityksille!
Saat halutessasi joko sähköisen lahjakortin tai voit noutaa lahjakortin paikan päältä toimipisteistämme Tampereelta keskustasta Näsilinnankadulta tai Kauppakeskus Likeltä Lielahdesta! Tilaa lahjakortti alla olevalla lomakkeella ja valitse vain toimitustapa. Nyt myös noutoaika on mahdollista varata nettiajanvarauksesta. Vastaamme tilauksiin viimeistään 24h sisällä sähköpostilla. Myös työantajan etuuksilla voit tilata itsellesi lahjakortin (Epassi, Smartum ja Edenred).

Kun tilaat lahjakortin noudolla, teemme lahjakortin sinulle valmiiksi lomakkeen tietojen pohjalta, täytäthän sen mahdollisimman tarkasti, jotta saamme tehtyä haluamasi lahjakortin. Otamme sinuun myös yhteyttä lahjakortin noudon ajankohdasta. Mutta voit tulla myös ilmoittamatta paikalle, palvelemme sinua kyllä. Mutta huomioithan, että teemme asiakastyötä ja paikan päällä saatat joutua hieman odottamaan lahjakorttiasi. Voit myös varata nouto ajan ajanvarauskalenteristamme tästä.

Kun tilaat sähköisen lahjakortin, lähetämme sinulle yksilöidyllä numerosarjalla varustetun lahjakortin sähköpostiisi sekä viitesiirtolomakkeen. Tämä on nopein tapa saada lahjakortti.
Huomioithan, että lahjakortti aktivoituu järjestelmäämme vasta, kun maksusuoritus on kirjautunut sinne. Suosittelemme, että teet työnantajaetuuksien maksut suoraan mobiilisovelluksellasi samalla, kun teet tilauksen. Epassin pystymme toki tekemään puolestasi.
 

Lahjakorttien voimassaoloajat:

 1 Р5 käyntiä 6kk ja yli 6 tai enemmän 12kk

Tutustu hinnastoon ja valitse sopiva palvelu lahjaksi!

Tilauslomake

Voit varata lahjakortin noutoajan myös itse.

Maksutavat

Perinteisten maksutapojen (käteinen, pankki- ja luottokortti paikanpäällä ostettaessa) lisäksi, voit maksaa lahjakortin työnantajan tarjoamilla eduilla, jos olet itse lahjakortin saaja. Eli etuudet (epassi, smartum, edenred) ovat henkilökohtaisia. Teethän maksusuorituksen itse mobiilisovelluksellasi (muista tarkistaa, että sinulla on oikea etuuspuoli, jolla maksun teet), poikkeuksena epassin etuudet, jotka voimme veloittaa puolestasi.
Viitesiirtolomakkeella maksaessasi huomioithan, että lahjakortti aktivoituu järjestelmään, vasta kun maksusuoritus on kirjautunut sinne.

e-passi logo
Smartum logo