Tilaa lahjakortti ūüíö

Voit tilata meiltä lahjakortin fysioterapiaan, äitiysfysioterapiaan, hierontaan tai muihin palveluihimme. Kysy myös paketteja yrityksille!
Saat halutessasi joko sähköisen lahjakortin tai voit noutaa lahjakortin paikan päältä toimipisteistämme Tampereelta keskustasta Näsilinnankadulta tai Kauppakeskus Likeltä Lielahdesta! Tilaa lahjakortti alla olevalla lomakkeella ja valitse vain toimitustapa. Nyt myös noutoaika on mahdollista varata nettiajanvarauksesta. Vastaamme tilauksiin viimeistään 24h sisällä sähköpostilla. Myös työnantajan etuuksilla voit tilata itsellesi lahjakortin (Epassi, Smartum ja Edenred).

  • Kun tilaat lahjakortin noudolla, teemme lahjakortin sinulle valmiiksi lomakkeen tietojen pohjalta, t√§yt√§th√§n sen mahdollisimman tarkasti, jotta saamme tehty√§ haluamasi lahjakortin. Otamme sinuun my√∂s yhteytt√§ lahjakortin noudon ajankohdasta. Mutta voit tulla my√∂s ilmoittamatta paikalle, palvelemme sinua kyll√§. Mutta huomioithan, ett√§ teemme asiakasty√∂t√§ ja paikan p√§√§ll√§ saatat joutua hieman odottamaan lahjakorttiasi. Voit my√∂s varata nouto ajan ajanvarauskalenteristamme t√§st√§.
  • Kun tilaat s√§hk√∂isen lahjakortin, l√§het√§mme sinulle yksil√∂idyll√§ numerosarjalla varustetun lahjakortin s√§hk√∂postiisi sek√§ ennakkomaksun viitesiirtolomakkeen. T√§m√§ on nopein tapa saada lahjakortti.
    Huomioithan, että lahjakortti aktivoituu järjestelmäämme vasta, kun maksusuoritus on kirjautunut sinne. Suosittelemme, että teet työnantajaetuuksien maksut suoraan mobiilisovelluksellasi samalla, kun teet tilauksen.  Edenredin suorat maksulinkki -painikkeet löytyvät alta, muista tehdä myös lahjakorttitilaus meille.
    Epassin pystymme toki tekemään puolestasi, mainitse asiasta.

 

Lahjakorttien voimassaoloajat ovat 1 Р5 käyntiä 6kk ja yli 6 tai enemmän 12kk

Edenred suorat maksulinkit:

Tutustu hinnastoon ja valitse sopiva palvelu lahjaksi!

Tilauslomake

Voit varata lahjakortin noutoajan myös itse.

Maksutavat

Perinteisten maksutapojen (käteinen, pankki- ja luottokortti paikanpäällä ostettaessa) lisäksi, voit maksaa lahjakortin työnantajan tarjoamilla eduilla, jos olet itse lahjakortin saaja. Eli etuudet (epassi, smartum, edenred) ovat henkilökohtaisia. Teethän maksusuorituksen itse mobiilisovelluksellasi (muista tarkistaa, että sinulla on oikea etuuspuoli, jolla maksun teet), poikkeuksena epassin etuudet, jotka voimme veloittaa puolestasi. Edenredille suorat maksulinkit löytyvät yltä.
Viitesiirtolomakkeella maksaessasi huomioithan, että lahjakortti aktivoituu järjestelmään, vasta kun maksusuoritus on kirjautunut sinne.

e-passi logo
Smartum logo