Fysioavain -avain hyvinvointiisi!

Fysioavain on Tampereella toimiva fysioterapiaa ja hierontaa tarjoava yritys. Olemme terveydenhuollon yksikkö ja toimintaamme valvoo Valvira. Vastaanotamme kahdessa toimipisteessä; Tampereen Keskustassa Näsilinnankadulla sekä Kauppakeskus Likellä Lielahdessa. Toimintammme on alkanut jo vuodesta 2006. Olemme kokenut paikallinen toimija ja meillä työskentelee vahva ammattilaisten joukko.

Fysioavaimen kolme t√§rkeint√§ arvoa ovat asiakkaan yksil√∂llinen kohtaaminen, hyv√§ ja toimiva ty√∂yhteis√∂ sek√§ halu kehitty√§ ammatillisesti. ūüíö

Fysioterapian erikoisosaamisalueina fysioterapeuteillamme ovat erilaiset tuki- ja liikuntaelin vaivat, lantion ja erilaiset rangan toimintahäiriöiden terapiat, arpien käsittelyt, äitiysfysioterapia sekä Voice Massage (hengitys, purenta, äänentuotto). Lisäksi osaamista on polven ja lonkan tekonivelpotilaan hoidosta ja kuntoutuksesta. Meillä on myös paljon kokemusta teollisuusalan työnkuormittavuuksista ja niiden ennaltaehkäisystä sekä hoidosta. Viime vuosina ammattitaitoa on karttunut urheilufysioterapian maailmasta ja lasten ja nuorten urheilufysioterapiasta.

Fysioterapiapalveluitamme on mahdollista saada myös etänä, kysy tästä lisää.

Ystävällinen, rento ja ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo ja auttaa sinua kaikissa palveluihimme liittyvissä kysymyksissä, meitä ei tarvitse jännittää. Meillä ei peritä erillistä toimistomaksua fysioterapian ja hieronnan yhteydessä. Teemme myös yritysyhteistyötä.

Fysioavain on avain hyvinvointiisi ‚Äď tervetuloa palveltavaksemme! ūüíö

Ammattitaitoinen henkilökunta

√Ąitiysfysioterapeutti Sari-Anne

Sari-Anne Kylliäinen

Fysioterapeutti/√Ąitiysfysioterapeutti

Valtteri Simonen

Fysioterapeutti

Pinja Kuusi

Fysioterapeutti, Voice Massage-hieroja

Pinja Seljamo

Fysioterapeutti, Voice Massage-hieroja, Hoitava Hengitys-ohjaaja

Milla Ilanen

Hieroja

Jussi Väisänen

Fysioterapeutti

Antti Ylinen

Fysioterapeutti

Juhani Myyryläinen

Fysioterapeutti