Fysioterapiaa ja hierontaa juuri sinulle!

Fysioavain tarjoaa toimivaa fysioterapiaa ja hierontaa Tampereella. Myös yrityksille, ota yhteyttä.

Fysioterapia

on ihmisen toimintakyvyn ja perusliikkumisen tukemista ja edistämistä. Erilaiset kivut ja toimintahäiriöt estävät normaalia liikkumista ja toisaalta taas normaalin liikkumisen häiriintyminen esimerkiksi vamman seurauksena aikaansaa kipuja ja kolotuksia.
Meiltä saat Tuki- ja Liikuntaelin fysioterapiaa, Purentafysioterapiaa, Fasciafysiota sekä Psykofyysistä fysioterapiaa.

Hieronta

Hieronnalla autetaan lihaksia palautumaan rasituksista sekä parannetaan nivelten liikkuvuutta. Hieronta myös rentouttaa ja tuottaa hyvää oloa.

Voice Massage ja Hoitava Hengitys

Voice Massage on äänentuottolihaksiston erikoishierontaa, jonka toteuttaa Voice Massage-koulutuksen suorittanut koulutettu hieroja tai fysioterapeutti. Voice Massagessa hoidetaan ylävartalon, rintakehän, kaulan ja kasvojen alueen lihaksia. Kasvojen ja purennan alueen lihasten käsittelyllä pyritään vapautumaan erilaisista purentahäiriöistä.

Meiltä myös Purentafysioterapiaa.

√Ąitiysfysioterapia tampere

√Ąitiyspalvelut

√Ąitiysfysioterapia on raskauteen ja synnytykseen liittyvien muutosten ennaltaehk√§isemist√§ ja kuntoutusta.¬†√Ąitiysfysioterapiasta saat neuvoja turvalliseen harjoitteluun raskauden aikana ja apua synnytyksest√§ palautumiseen, sektioarven hoitoon, suorien vatsalihasten erkauman tai lantionpohjan kuntouttamiseen sek√§ muihin tuki- ja liikuntaelimist√∂n vaivoihin. Meilt√§ my√∂s √§itiyshierontaa sek√§ pienryhmi√§.

OMI

OMI on hoitomenetelmä, joka perustuu tutkittuihin faktoihin tuki- ja liikuntaelinsysteemistä. OMI -koulutuksen saanut fysioterapeutti tai lääkäri paikallistaa tämän menetelmän avulla kehon oireiden ja/tai toimintahäiriöiden lähtökohdan.

Lihasaktivaatiomittaus

Mpowerin lihasaktivaatiomittarilla mitataan yksittäisen lihaksen sähköistä aktiviteettia. Fysioavaimella voidaan mitata yhtäaikaisesti neljää eri lihasta.

ART¬ģ

ART¬ģ on tarkka ja tehokas manuaalisen terapian hoitotekniikka, jossa hoidetaan pehmytkudoksia (lihakset, j√§nteet, nivelsiteet, kalvot ja hermot) aktiivisen liikkeen avulla. Ajatuksena on palauttaa rakenteen normaali elastisuus ja saada eri rakenteet liikkumaan toistensa suhteen vapaasti.

Pienryhmät

Fysioavaimen fysioterapeutit ohjaavat my√∂s pienryhmi√§, kuten kehonhuoltoa, √Ą√§nen toiminta ja √§itiysliikuntaa. Nyt saatavilla √§itiysfysioterapian pienryhm√§t √§ideille raskausaikaan ja synnytyksen j√§lkeen. Ryhm√§koot ovat alle 6hl√∂, jolloin turvav√§lit s√§ilyv√§t ja sinun on turvallista tulla kuntouttamaan kehoasi. Suositellaan maskin k√§ytt√∂√§.

Mikä olisi paras palvelu minulle? Jätä yhteystietosi, niin ratkaistaan kysymys yhdessä.