Pinja Seljamo

Fysioterapeutti, Voice Massage-hieroja, Hoitava Hengitys-ohjaaja

” Olen todella tyytyväinen Pinja Seljamoon, olemme saaneet paljon tuloksia vain muutamalla käynnillä. Pinjasta on ollut todella suuri apu! ” – Asiakaspalaute

Minusta

Heipä hei, Olen Pinja.

Fysioavain on ollut ammatillinen kotini lähes sen perustamisesta alkaen, vuodesta 2006. Vuosien edetessä yhä enemmän arvostan ja kunnioitan työyhteisöämme joka alati kehittyy, elää ja sykkii intohimoa kunkin tekijän ammatilliseen osaamiseen sekä asiakkaiden yksilölliseen kohtaamiseen.

Itse olen monen luontevan mutkan kautta valmistunut fysioterapeutiksi jouluna 2003. Oma erityisosaamiseni on valjennut teatteria, musiikkia ja esiintymistä sisältävän historiani myötä. Kun löysin Leena Koskisen ja Voice Massagen 2000 luvun alkuvuosina, tiesin että tässä on minulle suunnattu ammatillinen suunta. 

Valmistuin Leenan osaavien käsien ja sydämen opeista v. 2005.  Edelleen vahvana oman työn tekemisen viitoittajana on ajatus ”Kun sydän on läsnä niin kädessä on voima” 

Pidän ihmistä suurena psyko-fyysis-sosiaalisena kokonaisuutena ja sen ymmärtäminen onkin merkittävä työvälineeni. Lisämausteena empatia, läsnäolo ja oman erityisosaamisalueen toiminnallisen anatomian tuntemus ja toimintaketjujen hahmottaminen. 

Kun ikää ja sen kokemusten kautta syntyvää viisautta karttuu, olen viime vuosina oppinut hengittämisestäkin uusia asioita. Siitä kiitoksen saan antaa HoitavaHengitys- menetelmälle. Olen saanut perehtyä  tutkittuun tietoon ja kokemukseen nojautuvaan oppiin hengityksen merkityksestä hyvinvoinnillemme. Olen myös valmistunut Hoitava Hengitys-ohjaajaksi joulukuussa 2020 ja nautin kun saan hoitaa ihmisiä sen tarjoamilla hengitysharjoituksilla. 

Valoa, iloa ja hyvää oloa!

Nähdään Fysioavaimessa 

Blogitekstejäni:

Koulutus

  • 2022 täydennyskoulutus Voice Massage
  • 2022 Kertauskoulutus Voice Massage
  • 2020 Hoitava Hengitys -ohjaaja
  • 2018 Täydennyskoulutus Voice Massage
  • 2006-> Opetus ja luennointi aiheesta: Äänentuotto, -käyttö ja –huolto
  • 2005 Pirkanmaan ammattikorkeakoulu, Alexander-tekniikan perusteet.
  • 2005 Voice Massage-terapeutti (Leena Koskinen)
  • 2003 Fysioterapeutti AMK