Sertifioitu Urheilufysioterapeutti Tapani Kudjoi

Tapani Kudjoi

Fysioterapeutti, Urheilufysioterapeutti (sert.)

Erityisosaaminen:

Fysioterapiahinnasto

Minusta

Aloitin terveysalalla työskentelyn vuonna 2012, valmistuttuani urheiluhierojaksi. Fysioterapeuttina olen työskennellyt vuodesta 2018. Olen perehtynyt urheilufysioterapiaan, manuaaliseen terapiaan, akupunktioon ja purentaelinten toimintahäiriöihin. Purentalihashierontaa olen tehnyt vuodesta 2013. Olen myös suorittanut kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelun ohjaajan koulutuksen, jonka oppeja hyödynnän usein terapeuttista harjoittelua ohjatessani. Harrastuksieni kautta olen tutustunut vuosien ajan taijiin, joogaan ja qigong-terveysharjoituksiiin, joiden elementtejä hyödynnän jonkin verran myös ohjauksia tehdessäni. Tällä hetkellä opiskelen terveystieteitä Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa, pääaineeni on ikääntymistutkimus ja minua kiinnostaa erityisesti liikunnan ja ikääntymisen välinen suhde. Vuosien varrella olen kerännyt monipuolisen työkalupakin, jonka oppeja pyrin soveltamaan asikkaideni tilanteeseen parhaiten sopivalla tavalla.

Koulutus

Fysioterapeutti – Fysioterapia – Urheilufysioterapia – Tampere