Tervehdys!

Hei kaikki! Olen Janne, alkujaan pohjanmaan poikia ja elämä kuljetti Tampereelle missä asustellut nyt vuodesta 2018 lähtien. Vapaa-aikani tykkään käydä seikkailemassa milloin missäkin ja liikuntapuoli menee pitkälti mailapelien, pyöräilyn ja CrossFitin/kuntosalin parissa. Retkeily ja laskettelu aina lähellä sydäntä.

Erityisosaamisalueitani ovat 

* Erilaiset tuki- ja liikuntaelimistön vaivat

* Työperäiset ongelmat

* Suorituskyvyn kehitys sekä toiminnalliseen treenaamiseen liittyvien kiputilojen ja vaivojen kuntoutus

* Ravintovalmennus tukemaan tavoitteita sekä arkea

Työskentelen asiakkaideni kanssa tavoitteellisesti heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaan. Uskon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja haluan auttaa sinua parantamaan liikkuvuuttasi, vähentämään kipuja ja saavuttamaan toimintakyvyn, joka tukee aktiivista ja terveellistä elämäntapaa.

Hoidan asiakkaitani terapeuttisen harjoittelun menetelmillä, yksilöllisesti suunnitelluilla harjoitusohjelmilla, manuaalisilla käsittelyillä ja motivoimalla arjen hyvinvoinnin lisäämiseen. Työskentelen erityisesti asiakkaiden kanssa, jotka haluavat parantaa arjen toimintakykyä, liikkuvuutta ja voimaa. Uskon, että toiminnallinen harjoittelu on avain monien vammojen ja kiputilojen ennaltaehkäisyyn sekä kuntoutukseen, ja autan sinua löytämään harjoitteet, jotka parhaiten tukevat sinun tavoitteitasi ja arjen tarpeitasi.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni, autan sinua mielelläni matkallasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia! Aloitan 15.9 jälkeen ottamaan asiakkaita vastaan Fysioavaimen Lielahden toimipisteellä.

Ajanvaraukseen pääset tästä.

Fysioterapeutti Janne Haukilahti