Fysioavaimen Lielahden toimipiste on saanut uuden vahvistuksen, kun fysioterapeutti Tiina Lahtinen aloittaa 24.1.2023. Tervetuloa Tiinan vastaanotolle! đź’š

Terkkuja Tiinalta:

”Vastaanotolleni voit tulla sellaisena kuin olet, kohtaan ihmisen kokonaisvaltaisesti ja hyvinvointisi on minulle fysioterapeuttina tärkeää. Selvitetään yhdessä, millaisin keinoin saadaan arkesi sujuvaksi ja pystyt esimerkiksi palaamaan liikuntaharrastuksesi pariin ilman kiputiloja.

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2017 Tampereen ammattikorkeakoulusta. Aikaisemmalta ammatiltani olen merkonomi. Harrastan kuntosalilla käyntiä, kotijoogaa ja tykkään liikkua luonnossa. Rentoudun neulomisen, akryylimaalauksen ja penkkiurheilun parissa.

Vahvuuksiani fysioterapeuttina ovat kiinnostus ihmiskehoa ja mieltä kohtaan, välittömyys, empaattisuus sekä haluni auttaa. Olen kouluttautunut positiivisen psykologian asiantuntijaksi ja tätä näkökulmaa hyödynnän myös fysioterapeuttisissa kohtaamisissa. Uskon, että asenteilla on vahva rooli kuntoutumisen, hyvinvoinnin ja elinvoimaisen elämän edistämisessä.

Olen työskennellyt sydänpotilaiden parissa 5 vuoden ajan ja ohjannut heitä liikunnalliseen elämäntapaan sydänsairaus huomioon ottaen. Sydän- ja rintaelinkirurgisten potilaiden myötä olen perehtynyt rintakehän alueen vaivoihin sekä arpikäsittelyyn.

Faskiakäsittely toimii osana fysioterapeuttista kokonaisuutta. Manuaalinen käsittely yhdistettynä liikeharjoitteluun tuo tuloksia oli sitten kyseessä liikkuvuuden parantaminen, liikehallinnan harjoittaminen tai kiputilojen hoito.

Tervetuloa vastaanotolleni Lielahden Fysioavaimeen!đź’š”

Lue lisää Tiinasta ja hänen taustastaan täältä.

Ajanvaraukseen pääset tästä.

Fysioterapeutti lielahti