Äitiyshieronta sopii raskausaikaan sekä synnytyksen jälkeiseen aikaan erinomaisesti.

Raskausaikana kehon painopiste muuttuu ja kuormittaa lantionaluetta ja alaselkää eri tavalla kuin aiemmin, myös niska-hartiaseutu saattaa kiristellä aiempaa enemmän. Raskausajan hieronta on kehoa ja mieltä rentouttava, turvallinen ja lempeä hoitomuoto. Raskaushieronnassa huomioidaan raskauden aikaiset muutokset ja hieronta toteutetaan pääasiassa kylkimakuulla. Tyynyjen avulla voidaan tukea asentoa niin, että olo säilyy rentona koko hoidon ajan. Hieronta sopii mille tahansa raskausviikolle ja kun raskaus etenee normaalisti ei estettä hieronnalle ole.

Äitiyshierontaan voi tulla myös synnytyksen jälkeen. Erityisesti ensimmäisinä kuukausina synnytyksen jälkeen, lapsivuodeaikana kehossa tapahtuu paljon muutoksia ja hieronta on rentouttava hoitomuoto synnytyksestä palautumista edistämään ja tukemaan.

Raskausaikana ja synnytyksen jälkeen voit halutessasi varata ajan kenelle tahansa hierontaa tekevälle terapeutillemme, äitiyshieronnassa on kuitenkin mahdollisuus keskustella tarvittaessa raskauteen tai palautumiseen liittyvistä asioista äitiysfysioterapeutin kanssa. Tähän palveluun voit hyödyntää myös työnantajan hyvinvointietuuksia kuten epassi, eazybreak, smartum ja edenred.

Äidin hyvinvointi on tärkeää ja vaikuttaa myös vauvan hyvinvointiin💚

Varaa aikasi tästä. Palvelua saatavilla niin Keskustassa Näsilinnankadulla kuin Kauppakeskus Likellä Lielahdessa Tampereella.