Fysioterapeutti ja äitiysfyrioterapeutti Sari-Anne Kylliäinen

Sari-Anne Kylliäinen

Fysioterapeutti/√Ąitiysfysioterapeutti

Minusta

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2013 ja äitiys- ja lantionpohjan fysioterapian parissa olen työskennellyt vuodesta 2020 lähtien.

Kokemusta ja osaamista fysioterapeuttina on vuosien aikana kertynyt erilaisten vammojen, murtumien ja leikkausten jälkeisestä kuntoutuksesta, tuki-ja liikuntaelimistön vaivojen hoidosta (mm. lantion, alaselän, niska-hartiaseudun ja olkapään kivut) sekä ikääntyneiden liikkumis- ja toimintakykyä edistävästä kuntoutuksesta.

Viime vuosina olen kouluttautunut ja syventänyt ammattitaitoani lukuisilla äitiysfysioterapian ja lantionpohjan koulutuksilla. Tieto esimerkiksi suorien vatsalihasten erkauman sekä lantionpohjan kuntoutuksesta kehittyy koko ajan ja säännöllinen kouluttautuminen on minulle tärkeää, jotta asiakkaat saavat ajantasaista ja viimeisimpään tietoon pohjautuvaa ohjausta ja kuntoutusta.

Olipa tulosyy mikä tahansa, asiakkaan yksilöllinen ja kokonaisvaltainen kohtaaminen sekä voimavarojen, toiveiden ja tavoitteiden ymmärtäminen on minulle työssäni tärkeää ja  määrittelee vahvasti sen miten fysioterapia kanssani etenee. Jokainen ihmismieli ja keho on ihmeellinen ja mielenkiintoinen kokonaisuus, ja se mitä fysioterapia milloinkin pitää sisällään on aina asiakaslähtöistä.

Olen myös äiti yhdelle ihanalle tytölle ja omat kokemukset raskaudesta ja pikkuvauva-ajalta auttavat ymmärtämään äitiyden tuomia haasteita muun muassa jaksamisen ja voimavarojen suhteen.

Yksilöfysioterapian lisäksi ohjaan  pienryhmävalmennuksia raskaana oleville sekä synnytyksestä palautuville äideille.

Lue lisää palvelut valikosta

L√§mpim√§sti tervetuloa vastaanotolleni Tampereen Lielahteen Kauppakeskus Likelleūüíö¬†Fysioavaimen keskustan (N√§silinnakatu) toimipisteess√§ otan vastaan sovittaessa.

Jos et löydä nettiajanvarauksesta sopivaa aikaa, otathan minuun yhteyttä sähköpostilla sarianne@fysioavain.fi tai puhelimitse 0415022403

Erikoisosaaminen:

* Suorien vatsalihasten erkauman  kuntoutus
* Raskauden aikaisten tuki- ja liikuntaelimistön kipujen hoito
* Liikuntaharjoittelu raskausaikana ja synnytyksen jälkeen
* Lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntoutus  (mm. Paineentunne, kipu, virtsankarkailu synnytyksen jälkeen)
* Arpien hoito

 
Blogikirjoituksiani:

" Sari-Anne on hyvin ammattitaitoinen äitiysft. Hyvin tietoa ja taitoa. Tykkään ja saa oikeasti apua! Faktaperäinen ja ajantasalla tiedot. " - Asiakaspalaute

Koulutus

√Ąitiysfysioterapia – Fysioterapia – Hieronta – Tampere