Sari-Anne Kylli√§inen Fysioterapeutti/√Ąitiysfysioterapeutti / Fysioavain / tampere

Sari-Anne Kylliäinen

Fysioterapeutti/√Ąitiysfysioterapeutti

Minusta

Olen fysioterapeutti, äitiysfysioterapeutti ja pienen tytön äiti.

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2013 ja √§itiysfysioterapian parissa olen ty√∂skennellyt jo l√§hes kolmen vuoden ajan. Olen my√∂s Suomen √Ąitiysfysioterapeutit ryn j√§sen.

Aiempaa kokemusta ja osaamista fysioterapeuttina on vuosien aikana kertynyt myös erilaisten vammojen, murtumien ja leikkausten jälkeisestä kuntoutuksesta, tuki-ja liikuntaelimistön vaivojen hoidosta sekä ikääntyneiden liikkumis- ja toimintakykyä edistävästä kuntoutuksesta.

Viime vuosina olen kouluttautunut ja syventänyt ammattitaitoani lukuisilla äitiysfysioterapian ja lantionpohjan koulutuksilla. Tieto esimerkiksi suorien vatsalihasten erkauman sekä lantionpohjan kuntoutuksesta kehittyy koko ajan ja säännöllinen kouluttautuminen on minulle tärkeää, jotta asiakkaat saavat ajantasaista ja viimeisimpään tietoon pohjautuvaa ohjausta ja kuntoutusta. Yhdessä ajantasaisen koulutuksen kanssa kokemus asiakastyöstä mahdollistaa sen, että voin auttaa parhaalla mahdollisella tavalla raskauden aikaisissa asioissa, synnytyksen jälkeen tai vaikkapa lantionpohjan toimintahäiriöiden osalta. Omat kokemukseni raskaudesta ja pikkuvauva-ajalta auttavat myös ymmärtämään äitiyden tuomia haasteita muun muassa jaksamisen ja voimavarojen suhteen.

Olen tarkka ja ihmisen kokonaisvaltaisesti huomioiva fysioterapeutti. Lähestymistapani on yksilöllinen ja lempeä sekä asiakkaan toiveita ja tavoitteita kunnioittava.

Ohjaan my√∂s pienryhm√§valmennuksia raskaana oleville sek√§ synnytyksest√§ palautuville √§ideille. √Ąitiysryhmist√§ sek√§ √§itiysfysioterapiasta ja -hieronnasta l√∂yd√§t lis√§√§ tietoa palvelut valikosta.

L√§mpim√§sti tervetuloa vastaanotolleni Tampereen keskustaan N√§silinnankadulle tai Lielahteen Kauppakeskus Likelleūüíö

Jos et löydä nettiajanvarauksesta sopivaa aikaa, otathan minuun yhteyttä sähköpostilla sarianne@fysioavain.fi tai puhelimitse 0415022403

Erikoisosaaminen:

√Ąitiysfysioterapia raskausaikana
√Ąitiysfysioterapia synnytyksen j√§lkeen
Erkauman kuntoutus
Lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntoutus  (mm. Paineentunne, kipu, virtsankarkailu synnytyksen jälkeen)
Arpien hoito
Vammojen murtumien ja leikkausten jälkeinen fysioterapia
Ikääntyneiden fysioterapia
Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia

 
Blogikirjoituksiani:

" Sari-Anne on hyvin ammattitaitoinen äitiysft. Hyvin tietoa ja taitoa. Tykkään ja saa oikeasti apua! Faktaperäinen ja ajantasalla tiedot. " - Asiakaspalaute

Koulutus

√Ąitiysfysioterapia – Fysioterapia – Hieronta – Tampere