Jussi Väisänen Fysioavaimen fysioterapeutti

Jussi Väisänen

Fysioterapeutti, hieroja

Minusta

Tervehdys!

Olen Jussi, tamperelaistunut valkeakoskelainen, jonka rakkaus lajiin on vienyt personal trainerista hierojaksi ja hierojasta fysioterapeutiksi. Näistä viimeisin näyttäisi olevan se oma juttu ja nämä aiemmatkin tutkinnot sitä varsin mukavasti tukevat.
Viimeisen vuoden olen erikoistunut yläraajan fysioterapiaan ja vahvuuksiani ovat erilaiset haastavat käden alueen vaivat ja operaatioiden jälkeinen kuntoutus. Jos siis tenniskyynärpää, olkapään kipu tai rannemurtuma kaipaavat kuntoutusta, niin olet suuntaamassa oikealle ammattilaiselle.
Oma urheilutaustani on junnuvuosien pallopeleistä, aikuisiän kamppailulajeista (muay thai) ja viimeisen 5v ajan olen harrastanut painonnostoa ja satunnaisesti seinäkiipeilyä. Näillä lajivalinnoilla omien pikku loukkaantumisten kuntouttaminen on tullut tutuksi. Urheilun lisäksi arkeani piristää ja välillä kiireisenäkin pitää kotona kävelemään opetteleva 1-vuotias pieni mies.
Voimaharjoittelutaustani takaa, että saat varmasti laadukasta ohjausta eikä harjoittelu jää pelkkään kuminauhajumppaan. Lisäksi 7 vuoden hierojan kokemukseni ansiosta minulla on vahvat manuaaliset taidot, joilla tuen harjoittelun aikana tavoitteidesi saavuttamista.

 

Blogikirjoituksiani:

Koulutus

Fysioterapia – Fysioterapeutti – Hieroja – Hieronta – Tampere