Fysioavain etsii tiimiinsä lisää fysioterapeutteja ja hierojia! 💚

Olemme tunnettu ihmisläheisistä arvoistamme; asiakkaan yksityisyyden kunnioittaminen, lämminhenkinen kohtaaminen ja läsnäolo, kuunteleminen ja auttamisen halu on meidän jokaisen vahvuus.
Etsimmekin nyt joukkoomme 1-2 fysioterapeuttia ja 1-2 koulutettua hierojaa ammatinharjoittajaksi työskentelemään mahdollisesti molemmissa toimipisteissä, mutta ensisijaisesti Kauppakeskus Liken toimipisteellä.

Tarjoamme sinulle toimivat tilat ja välineet, tuen itsesi kehittämiseen sekä ennen kaikkea kodikkaan työyhteisön ja Tampereen parhaat kollegat!
Fysioterapeutilta haemme Tule-puolen erikoistumista tai osaamista. Mutta otamme vastaan myös muita hakemuksia. Toivoisimme sinusta pitkäaikaista yhteistyökumppania! 💚

Mitä odotamme Sinulta?
–   oma-aloitteisuutta
–   rohkeutta kohdata jokainen asiakas yksilöllisesti ja mielenkiinnolla
–   yrittäjähenkisyyttä
–   halua kehittyä säännöllisesti
–   joustavuutta

Työajat ovat sovittavissa, mutta etsimme pääasiassa kokopäiväistä tekijää. Aloitus sopimuksen mukaan, mutta mahdollisesti lokakuussa.

Mikäli haluat olla mukana kehittämässä itseäsi ja koko alaa, sekä jakaa tietoa lämminhenkisessä työyhteisössä, ota rohkeasti yhteyttä. Mikäli koet vastaavasi kuvaukseen, voit päästä meille haastatteluun lähettämällä avoimen hakemuksen ja liittämällä mukaan CV:si. Täytämme paikat heti sopivien henkilön löydyttyä.

Hakemukset tulee olla perillä osoitteessa info@fysioavain.fi viimeistään sunnuntaina 19.9.2021.

Oletko sinä seuraava Fysioavainlainen?