Kieli ja lantionpohja tampere

Tervetuloa Fysioavaimen päivitettyihin tiloihin Likeen juhlimaan kauppakeskuksemme 10-vuotisjuhlia! 

Mikä yhteys on kielellä ja lantionpohjalla?

Järjestämme kieli ja lantionpohja -teemalla kaksi havainnollistavaa työpajaa lauantaina 20.4.2024. Kielen ja leuan lihasten jännittyneisyys tai rentous vaikuttavat lantionpohjaan saakka. Molemmista suunnista voit vaikuttaa terveyteesi. Lirahtaako välillä, kun oikein naurattaa? Heräätkö aamulla leuka kipeänä ja posket arkana? Särkeekö niskahartiaseutua ja päätä säännöllisesti? Kyseiset tilanteet ovat meille monille tuttuja, mutta oletko kokeillut avuksi kielijumppaa? Tai lantionpohjan lihasten rentouttamista? Workshopissa opit ottamaan kielen lihakset aktiiviseen käyttöön ja tunnistamaan lantionpohjan lihaksistoa. Workshopin jälkeen meillä on aikaa keskustella askarruttavista kysymyksistä. Olet erittäin tervetullut juhlimaan hyvinvoinnin merkeissä Liken 10-vuotista taivalta! 

Workshop on tarkoitettu kaikille ja rakennettu niin, että siihen on helppo osallistua. Puolen tunnin sisältö on käytännönläheinen ja saat harjoitteet kirjallisena. 

Tule mukaan, paikkoja on rajoitetusti! Edellisen tapahtuman kaikki workshopin paikat menivät nopeasti.

  • Workshop on ilmainen. Varaa paikkasi ajoissa, vain (2)kaksi workshoppia! Jos tilaa on, voit osallistua myös suoraan paikan päällä.

  • Tapahtuma: Liken 10v synttärit 20.4.2024

  • Paikka: Fysioavain, 1krs. Antti Possin kuja 1, Kauppakeskus Like

  • Aika: Ryhmä 1. klo 10.00 ja Ryhmä 2. klo 11.00 

  • Kesto 30min

  • Saat kirjalliset ohjeet ja hierontapallon omaksesi.

Ryhmien täyttyessä, sinulla on mahdollisuus tulla kuuntelijaksi tilan salliessa. Pallot ovat workshopiin osallistujille.

Jos et pääse osallistumaan workshoppiin tule päivän aikana moikkaamaan meitä ja fiilistelemään kevättä sekä synttärijuhlaa 🥳

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.💚


Ilmoittaudu mukaan workshopiin: