Likellä aloittaa 20.1. uusi hieroja Tuomo Jokinen.

ALOITUSTARJOUKSENA TUOMOLLE 2 x 60min hieronta 80€ (norm. 100€).
Voimassa 20.2.2022 asti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
Mainitse tarjouksesta ajanvarauksen yhteydessä.

Tässä Tuomon terveiset teille. 💚

Moro!

Olen Tuomo, 35-vuotias tamperelainen, joka teki reilun 10 vuoden reissun Helsinkiin ja nyt on palattu kotiseudulle takaisin. Perheeseeni kuuluu vaimo ja reilu 1-vuotias poika.

Valmistuin Helsingissä Suomen Urheiluhierojaopistolta hierojaksi joulukuussa 2011 ja heti alkuvuodesta 2012 aloitin työt yrittäjänä kuntosalilla Helsingin Hakaniemessä. Päätyöni on ollut hieronta, mutta olen tehnyt ohella myös personal trainerin -töitä. Saliharjoittelusta löytyy kokemusta yli 15 vuoden verran ja olen myös kilpaillut kahdesti klassisessa kehonrakennuksessa sm-tasolla. Asiakaskuntani on koostunut paljon fitnesslajien harrastajista, joten tarpeen mukaan onnistuu myös tehokkaampi lihasten käsittely. Kuitenkin suurin intohimo on työskennellä aivan tavallisten ihmisten kanssa. Taustasta riippumatta kohtaan jokaisen arvokkaana yksilönä. Olen ystävällinen, rauhallinen sekä aidosti välittävä. Työssä hienointa onkin pitkäaikaisten asiakassuhteiden myötä uusiin ihmisiin tutustuminen, joista vuosien varrella saanut hyviä tuttuja ja jopa ystäviä.

Helsingissä hierojana vierähti siis vuosikymmen ja nyt sama kutsumustyö saa jatkoa Fysioavaimella alkaen 20.1. Lielahden Likessä.

Hyvää vuoden alkua ja tervetuloa hierontaan!

– Tuomo

Tervetuloa hierontaan Likelle!

Ajanvaraukseen pääset tästä.