Keskustan Fysioavain on saanut uudet hierojan. Hieroja Minna Keskifrantin. Tässä Minnan terkut ja tarjous.

Nyt aloitustarjouksena kaikki 30min ja 45min hieronnat -10% alennuksella. Voimassa vuoden 2022 loppuun asti. Mainitse varauksen yhteydessä tästä.

Moikka, Olen  Minna, olen koulutettu hieroja ja toimin Fysioavaimen keskustan toimipisteessä. Olen työskennellyt hierojana jo vuodesta  2010 alkaen.

Olen ns. ”hybridihieroja ” eli käytän hieronnan aikana hyödyksi eri tekniikoita mm. faskioiden  ja triggerpisteiden käsittelyä. Erityisosaaminen on myös purentalihasten hieronta sekä rintarangan manuaalinen hoito.  Tavoitteenani on antaa parasta mahdollista hierontaan asiakkaan tarpeisiin. 

Minulla on käynyt kaikenikäisiä asiakkaita ja erilaisista olosuhteista.  Nuorilla on usein  harrastuksiin liittyviä ongelmia, työikäisillä töistä johtuvia kireyksiä ja eläkeläisillä omat haasteensa.  

Parasta työssäni on asiakkaat ja heidän auttamisensa.

Harrastuksistani valokuvaus on lähellä sydäntäni.  Ensimmäisen koronakesä auttoi löytämään uuden puoleen itsestäni: lapin hulluudeen ja  innostuksen luonnossa retkeilyyn. Mottonani: ” tärkeintä on maisemat, ei matkan pituus”.

Varaa aikasi Minnalle hierontaan tästä.

hieronta tampere
Tervetuloa hierontaan!