Hei!

Ja kesäterveisiä Fysioavaimen konkarilta.
Heinäkuu on kulunut poikkeuksellisen lämpimästä kesästä nauttien ja perheen kanssa aikaa viettäen. On muuten uskomatonta havaita, että nuorin lapseni on jo yläkoululainen, keskimmäinen valmistautuu kirjoituksiin ja vanhin on muuttanut pois kotoa. En ole enää nuori. Elämä kulkee eteenpäin. Ajanjaksot seuraavat toinen toistaan. Viime aikoina tämä on konkretisoitunut kohdallani siinä, että tietty ajanjakso on nyt loppumassa ja uusi alkamassa. Sain uuden tutkinnon valmiiksi ja Fysioavain jää taakse.

Tuntuu, että sanat eivät riitä kuvailemaan sitä kiitollisuutta mitä tunnen ajatellessani Fysioavainta ja siellä viettämiäni hetkiä asiakkaiden, yhtiökumppaneiden ja kollegoiden kanssa. Siispä kiteytän ajatukseni yksinkertaisesti kiittämällä kaikkia kaikesta! L. Onervan sanoin ”Ei mikään häivy hukkaan, mi tehtiin .. mi vaipui elon hiekkaan .. ja kerran aikain vierten, kun hetki ennättää, ne luovat uutta unta, ja uutta elämää, kaikk´ kaikki tänne jää.” Kannan siis kiitollisena mukanani kaikkia kanssanne kokemia ainutlaatuisia hetkiä.

Fysioterapia on vuorovaikutusta. Dialogi asiakkaan ja terapeutin välillä on keskeisessä asemassa. Asiakas ja hänen asiansa kohtaavat terapeutin, jolla on ammattitaitoa, usko omaan tekemiseen ja halu olla ihmisen apuna ja tukena. Ratkaisuja etsitään yhdessä. Ajattelen, että tämä on ollut Fysioavaimen punainen lanka toiminnan alusta saakka vaikkakaan se ei ole aivan näin kirjattuna yrityksemme arvoihin. Myös hieronta on ollut Fysioavaimen tuotteista se, jonka kohdalla tilaus ja hyvät tekijät ovat menestyksekkäästi kohdanneet (lue: asiakkaalle parempi olo ja enemmän voimia kohdata elämän haasteet). Hieronnassa ihminen saa levähtää. Hieronta on asiakkaan kannalta passiivisempi hoitomuoto kuin fysioterapia, mutta vuosien varrella olen tullut siihen tulokseen, että myös hieronnan aikana ja sen vaikutuksesta tapahtuu monenlaisia asioita eteenpäin vieviä prosesseja aivojen ja kehon välillä. Ja kehossa.

Eläköön siis fysioterapia ja hieronta. Eläköön Fysioavain. Eläköön terveydenhuollon ihmiset, jotka tekevät työtään intohimolla asiakaslähtöisesti ja omat ammatilliset kykynsä nähden ja rajansa oivaltaen. Eläköön asiakkaat, jotka päivittäin antavat luottamuksensa meille. Tervetuloa jatkossakin Fysioavaimen ammattilaisten vastaanotolle!