Fysioterapeutti Pinja Seljamo

Pinja Seljamo

Fysioterapeutti, Voice Massage-hieroja, Hoitava Hengitys-ohjaaja

" Olen todella tyytyväinen Pinja Seljamoon, olemme saaneet paljon tuloksia vain muutamalla käynnillä. Pinjasta on ollut todella suuri apu! " - Asiakaspalaute

Minusta

Heipä hei, Olen Pinja.
Fysioavain on ollut ammatillinen kotini lähes sen perustamisesta alkaen, vuodesta 2006. Vuosien edetessä yhä enemmän arvostan ja kunnioitan työyhteisöämme joka alati kehittyy, elää ja sykkii intohimoa kunkin tekijän ammatilliseen osaamiseen sekä asiakkaiden yksilölliseen kohtaamiseen.
 
Itse olen monen luontevan mutkan kautta valmistunut fysioterapeutiksi jouluna 2003. Oma erityisosaamiseni on valjennut teatteria, musiikkia ja esiintymistä sisältävän historiani myötä. Kun löysin Leena Koskisen ja Voice Massagen 2000 luvun alkuvuosina, tiesin että tässä on minulle suunnattu ammatillinen suunta. 
Valmistuin Leenan osaavien k√§sien ja syd√§men opeista v. 2005. ¬†Edelleen vahvana oman ty√∂n tekemisen viitoittajana on ajatus ”Kun syd√§n on l√§sn√§ niin k√§dess√§ on voima” ‚̧ԳŹ
 
Pidän ihmistä suurena psyko-fyysis-sosiaalisena kokonaisuutena ja sen ymmärtäminen onkin merkittävä työvälineeni. Lisämausteena empatia, läsnäolo ja oman erityisosaamisalueen toiminnallisen anatomian tuntemus ja toimintaketjujen hahmottaminen. 
 
Kun ikää ja sen kokemusten kautta syntyvää viisautta karttuu, olen viime vuosina oppinut hengittämisestäkin uusia asioita. Siitä kiitoksen saan antaa HoitavaHengitys- menetelmälle. Olen saanut perehtyä  tutkittuun tietoon ja kokemukseen nojautuvaan oppiin hengityksen merkityksestä hyvinvoinnillemme. Olen myös valmistunut Hoitava Hengitys-ohjaajaksi joulukuussa 2020 ja nautin kun saan hoitaa ihmisiä sen tarjoamilla hengitysharjoituksilla. 
 
Valoa, iloa ja hyvää oloa!
N√§hd√§√§n Fysioavaimessa ūüíö
 
Blogitekstejäni:

Koulutus