Psykofyysinen fysioterapeutti - Pinja Kuusi

Pinja Kuusi

Psykofyysinen fysioterapeutti, Voice Massage -hieroja

" Fysioterapeutti Pinja Kuusi, oli erittäin ammattitaitoinen, sain paljon uutta tietoa kehosta ja sen toiminnasta. Pinja oli erittäin ystävällinen ja kiinnostunut "vaivoista" , hoidoissa/hieronnoissa oli mukavaa ja levollista käydä. " - Asiakaspalaute

Minusta

Moikka tässä Pinja K.
Fysioterapia on minulle rakas ammatti, jossa haluan olla herkillä ja kehittyä jatkuvasti. Ihmisten kanssa työskentely on minulle sydämen asia. Olen päässyt tekemään monimuotoisesti fysioterapiaa sekä kouluttautumaan ajan myötä omien vahvuuksieni mukaisesti. Valmistuin fysioterapeutiksi 2010 ja minulla on kymmenen vuoden kokemus erikoissairaanhoidosta Sydänsairaalasta sekä yritystoiminnasta 2017 vuodesta alkaen.

Työskentelen vahvasti psykofyysisellä työotteella hyödyntäen psykologian ja psykofyysisen fysioterapian opintoja. Manuaalisina menetelminä hyödynnän faskiakäsittelyä ja arpikäsittelyä. Voice massage terapeutiksi valmistuin syksyllä 2021, jonka myötä sain uuden ja toimivan menetelmän auttaakseni ihmisiä voimaan paremmin.

Ihmisenä olen utelias innostuja. Tamperelaistunut savolainen, ripaus kainuulaista jääräpäisyyttä. Tanssitaustan vuoksi liikun kehoa kuunnellen ja uusia lajeja rohkeasti kokeillen. Perhe on minulle kaikki kaikessa.

Haluan auttaa sinua! Tervetuloa vastaanotolleni Fysioavaimeen ūüíö

Psykofyysinen fysioterapia – Fasciafysio – Voice Massage – Tampere

Koulutus