Fysioterapeutti/Opiskelija Voice Massage -hieroja Pinja Kuusi

Pinja Kuusi, √Ąitiyslomalla 03/22 ->

Fysioterapeutti, Voice Massage -hieroja

" Fysioterapeutti Pinja Kuusi, oli erittäin ammattitaitoinen, sain paljon uutta tietoa kehosta ja sen toiminnasta. Pinja oli erittäin ystävällinen ja kiinnostunut "vaivoista" , hoidoissa/hieronnoissa oli mukavaa ja levollista käydä. " - Asiakaspalaute

Minusta

Moikka tässä Pinja K. Olen erikoistunut rintakehän alueen leikkausten jälkitiloihin ja arpien hoitoon. Näihin kuuluvat mm. TOS-syndrooma, keuhko- ja sydänleikkaukset. Työskentelen vahvasti psykofyysisellä työotteella hyödyntäen psykologian ja psykofyysisen fysioterapian opintoja sekä faskiakäsittelyä. Syksyllä 2021 olen aloittamassa voice massage opinnot, jotka tukevat asiakaskuntani tarpeita. Fysioterapia on minulle rakas ammatti, jossa haluan olla herkillä ja kehittyä jatkuvasti. Ihmisten kanssa työskentely on minulle sydämen asia.

Minulla on kymmenen vuoden kokemus erikoissairaanhoidosta Sydänsairaalasta. Sivutoimisena yrittäjänä olen työskennellyt 2017 vuodesta alkaen. Olen päässyt tekemään monimuotoisesti fysioterapiaa sekä kouluttautumaan ajan myötä omien vahvuuksieni mukaisesti. 

Ihmisenä olen utelias innostuja. Tamperelaistunut savolainen, ripaus kainuulaista jääräpäisyyttä. Rakastan spontaaneja reissuja ja elämyksiä. Tanssitaustan vuoksi liikun kehoa kuunnellen ja uusia lajeja rohkeasti kokeillen. Perhe on minulle kaikki kaikessa.

Haluan auttaa sinua! Tervetuloa vastaanotolleni Fysioavaimeen ūüíö

Koulutus