Milla

Milla Ilanen

Hieroja

Minusta

Moikku,

Minä olen Milla, koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja Fysioavaimen toimitusjohtaja. Hakeuduin urheiluhierojaksi oman yleisurheilutaustan kautta, koska halusin tehdä töitä ihmiskehon ja liikkumisen parissa. Nyt olen sitten tehnyt vuodesta 2010 töitä hierojana eli takana yli 10vuotta tätä työtä. 🥳 Olen käynyt jatkokoulutuksia (hierojan erikoisammattitutkinto, myfascia) vuosien varrella ja nyt viimeisen parin vuoden aikana on työpainoni kääntynyt isolta osin myös yrityksen muihin töihin. Aloitankin nyt 2021 syksyllä Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon tukemaan tätä puolta.

Vahvuuksiani työssäni on empaattisuus, ihmisen mielen ja kehon yhteistyön ymmärtäminen sekä manuaaliset taidot.

Pidän työstäni, koska olen tavannut paljon erilaisia ihmisiä, jotka ovat opettaneet minulle ammatillisesti paljon, mutta myös avartaneet minulle kaikenlaisia uusia asioita maailmasta. Kiitos siis asiakkailleni tässä vuosien varrella.

Minut löydät Näsilinnankadulta ja teen asiakkaiden kanssa vajaata viikkoa, että aikaa jää kaikilta töiltäni myös perheelleni. Johon kuuluu puoliso ja kaksi koiraa. Minulle luonto on lähellä sydäntä ja sen monimuotoisuuden arvostaminen tärkeää. 💚

Olet lämpimästi tervetullut minulle, jos vain vapaista ajoistani löytyy sinulle sopiva! 💆🏼‍♀️ Tapaat minua ainakin Fysioavaimen some-tilien kautta. Tervetuloa seuraamaan niitäkin! 💚

Koulutus