Milla

Milla Ilanen

Hieroja, Toimitusjohtaja

" Milla on ihmisenä ja hierojana ihan loistotyyppi. Kuuntelee asiakasta ja hieronta on tarkoituksenmukaista. Joskus hoidetaan jotain oiretta, mutta usein haen hoidolta myös ennaltaehkäisyä tai vain rentoutusta. Millan luoma ilmapiiri on rento ja levollinen. Keskusteluseurana hän on myös loistava." - Asiakaspalaute

Minusta

Moikku,

Minä olen Milla, koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja Fysioavaimen toimitusjohtaja. Hakeuduin urheiluhierojaksi oman yleisurheilutaustan kautta, koska halusin tehdä töitä ihmiskehon ja liikkumisen parissa. Nyt olen sitten tehnyt vuodesta 2010 töitä hierojana eli takana yli 10vuotta tätä työtä. 🥳 Olen käynyt jatkokoulutuksia (hierojan erikoisammattitutkinto, myfascia, Fysioavaimen sisäisiä koulutuksia) vuosien varrella ja nyt viimeisen parin vuoden aikana on työpainoni kääntynyt isolta osin myös yrityksen muihin töihin. Aloitinkin nyt 2021 syksyllä Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon tukemaan tätä puolta.

Vahvuuksiani hierontatyössäni on empaattisuus, ihmisen mielen ja kehon yhteistyön ymmärtäminen sekä manuaaliset taidot.

Pidän työstäni hierojana, koska olen tavannut paljon erilaisia ihmisiä, jotka ovat opettaneet minulle ammatillisesti paljon, mutta myös avartaneet minulle kaikenlaisia uusia asioita maailmasta. Kiitos siis asiakkailleni tässä vuosien varrella.

Minut löydät Fysioavaimen keskustan putiikilta Näsilinnankadulta ja teen asiakkaiden kanssa vajaata viikkoa, että aikaa jää kaikilta töiltäni myös perheelleni. Johon kuuluu puoliso ja kaksi koiraa. Minulle luonto on lähellä sydäntä ja sen monimuotoisuuden arvostaminen tärkeää. 💚

Olet lämpimästi tervetullut minulle, jos vain vapaista hieronta-ajoistani löytyy sinulle sopiva! 💆🏼‍♀️ Vakkariasiakkaani voivat ottaa minuun suoraa yhteyttä, jos nettiajanvarauksesta ei löydy sopivia aikoja tai jos haluavat pidempiä hieronta-aikoja kuin vapaasti varattavat 60min ajat.
Tapaat minua ainakin Fysioavaimen some-tilien kautta. Tervetuloa seuraamaan niitäkin! 💚

 

Hieronta Tampere

Koulutus