Fysioterapeutti Maija

Maija Laurikkala-Dewes

Fysioterapeutti

Erityisosaaminen

Minusta

Hei, olen Maija – tunnettu my√∂s ‚ÄĚfyssari-maijana‚ÄĚ tai sloganista ‚ÄĚMaija hoitaa!‚ÄĚ.

Tieni fysioterapeutiksi kulki insin√∂√∂riuran kautta, kunnes oivalsin haluavani auttaa ihmisi√§ jaksamaan paremmin ja voimaan hyvin. Siit√§ l√§hti alanvaihto, joka teki DI:st√§ fysioterapeutin. Insin√∂√∂ritaustasta on hy√∂ty√§ esimerkiksi silloin, kun yhdess√§ asiakkaan kanssa teemme ‚ÄĚsalapoliisity√∂t√§‚ÄĚ selvitt√§ess√§mme alkuper√§ist√§ syyllist√§ kivulle. ‚ÄĚTodistusaineisto‚ÄĚ koostuu kliinisen tutkimisen tuloksista, liikemallien muutosten havainnoista ja looginen p√§√§ttely vie ‚ÄĚsyyllisen‚ÄĚ luo. Fysioterapia todistaa t√§m√§n p√§√§ttelyn oikeaksi viimeist√§√§n, kun valittujen harjoitteiden my√∂t√§ kipu helpottaa ja vaiva paranee.

Ty√∂ss√§ni parasta on se, ett√§ jokainen asiakas on yksil√∂llinen eik√§ kahta samanlaista kiputilaa ole. ‚ÄĚSalapoliisity√∂‚ÄĚ on aina yht√§ kiinnostavaa ja on aina yht√§ suuri ilo saada kuntoutuminen k√§yntiin ja kipu/vaiva helpottamaan!

Olen opinnälkäinen ammatissani ja koulutan itseäni säännöllisesti lisää.

Olen käytössäsi Fysioavaimella, kun tarvitset fysioterapiaa, fysioterapeuttista hierontaa, faskiakäsittelyä tai liikuntaohjelmaa itsellesi. Ohjaan terapeuttista harjoittelua myös pienryhmissä (myöhemmin kevään 2023 aikana), joihin olet tervetullut mukaan!

Vapaa-ajallani minut voi kohdata liikkumassa eri tavoin niin poluilla, vesillä, metsässä, lumella tai hangilla. Harrastan myös muiden liikuttamista juosten, soutaen tai perusteellisemmin kokonaisen elintapamuutoksen myötä.

Tervetuloa! Anna minun auttaa sinua voimaan hyvin!

Koulutus

 

Fysioterapeutti – Fysioterapia – Tampere