Maija toivottaa kaikki tervetulleiksi hoitamaan itsensä kuntoon fysioterapiaan tai hierontaan!

Hei!

Olen Maija, uusin fysioavainlainen palveluksessanne. Koulutukseltani olen fysioterapeutti (AMK). Alanvaihto diplomi-insinööristä fysioterapeutiksi tuli ajankohtaiseksi, kun ihmisen hyvinvointi alkoi kiinnostaa ja tuntui, että kutsumukseni on tehdä fysioterapeutin töitä – haluan auttaa asiakkaita poistamaan hyvinvoinnin esteitä arjestaan. Erityisesti minua kiinnostaa ihmisten jaksaminen työssä ja tämän jaksamisen tukeminen esimerkiksi nostamalla peruskuntoa, vahvistamalla tuki- ja liikuntaelimistöä tai auttamalla erilaisten kiputilojen kanssa. Omaa toimintakykyä ja oloa voi jokainen saada paremmaksi, oli lähtötaso mikä tahansa. Haluaisin auttaa ja olla tukena siinä! Otan mielelläni vastaan asiakkaita myös englanniksi tai saksaksi.

 

Olen hoitanut oman toimeni ohessa fysioterapiaa MansePP:n naisten superpesisjoukkueen parissa kausilla 2017 ja 2018, lisäksi toimin Suomen suunnistusliiton nuorten maajoukkueen fysioterapeuttina. Näihin tehtäviin olen kouluttautunut fysioterapiatutkintoni lisäksi erilaisilla täydennyskursseilla, joiden oppia tarjoan mielelläni myös muille asiakkailleni. Jos olet jonkin lajin urheilija tai aktiivikuntoilija ja tuntuu, että parhaan mahdollisen suorituskyvyn haasteena on jokin rasitusvamma, kireystila, kipu tai jopa loukkaantuminen, ota yhteyttä niin kuntoutamme yhdessä sinut taas parhaaseen kilpailukuntoon! Pesäpallon ja suunnistuksen lisäksi olen toiminut hiihtäjien, juoksijoiden, soutajien ja voimistelijoiden parissa niin vammoja ennaltaehkäisevästi kuin vamman jälkeisen kuntoutuksenkin merkeissä. Kasvuikäisten lasten ja nuorten urheilijoiden rasitusvammojen ennaltaehkäisy ja kuntoutus ovat lähellä sydäntäni – kuten aikuisurheiluikäisille aktiiviliikkujille tyypilliset kiputilatkin.

 

Minulta voi varata aikoja fysioterapiaan tai hierontaan joko lähetteellä tai ilman. Tarvittaessa voin opastaa kinesioteipin tai urheiluteippauksen käyttöön. Minua kiinnostaa sinun vointisi ja kokonainen ihminen kipuilevan kehonosan takana. Tervetuloa käymään niin hoidetaan sinut parempaan oloon!

 

Maijan löydät Lielahtikeskukselta sekä keskusta. Varaa aikasi tästä  🙂