Fysioavain etsii uusia ammatinharjoittajia!
Oletko fysioterapeutti tai koulutettu hieroja vailla työtilaa? Onko sinulla kenties jotain erityiskoulutuksia, minkä taitoja haluaisit päästä käyttämään?

Etsimme joukkoomme uusia fysioterapeutteja ja koulutettua hierojaa. Olemme tamperelainen yksityinen fysikaalinen hoitolaitos Näsilinnankadulla sekä Lielahtikeskuksella ja meillä olisi tyhjää huonetilaa tarjota juuri sinulle.
Meille tärkeätä on toimiva työyhteisö ja ammatillinen tukeminen työssämme. Ammattitaito on meille ja asiakkaillemme ensisijaista. Emme kilpaile keskenämme, vaan asiakkaille avun löytäminen on tärkein prioriteetti numero yksi. Erityistoiveenamme olisi löytää purentaongelmiin erikoistunut tai -suuntautunut fysioterapeutti sekä manualisesta terapiasta kiinnostunut fysioterapeutti. Mutta otamme mielellämme vastaan kaikenlaiset hakemukset.

Laita viestiä itsestäsi, jos tunsit mielenkiinnon heräävän. Osa- ja/tai kokoaikaiseen ammatinharjoittamiseen meillä on mahdollisuuksia, ja huonetilaa löytyy niin keskustassa kuin Lielahtikeskuksellakin. Hierojalle tarjoaisimme ensisijaisesti paikka Näsilinnankadulta. Me vastaamme kysymyyksiisi ja toivomme löytävämme kanssasi pitkän yhteistyön.

Hakemukset 7.2.2020 mennessä:

fysioterapeutit: antti.ylinen@fysioavain.fi
hierojat: milla.ilanen@fysioavain.fi

Fysioavain – avain hyvinvointiisi

 

Oletko sinä seuraava fysioavainlainen?