Äänen Anatomian ABC

Suunnattu oman äänen anatomiasta ja toiminnallisesta kehosta kiinnostuneille lauluopiskelijoille. Yhteen ryhmään mahtuu mukaan neljä osallistujaa. Tämä osallistujamäärä takaa mahdollisuuden parityöskentelylle, selkeälle yksilölliselle ohjaukselle (niin harjoitteiden tekemisessä kuin teorian selventämisessä) ja yksilöllisten tavoitteiden ja toiveiden toteuttamiselle.

Tapaamiset sisältävät mm.

💚 Äänentuottoon osallistuvien lihasten anatomian seikkaperäistä läpikäyntiä. Lisäksi niiden yhteistoimintaa eli kuinka nämä lihakset toimivat yhteistyössä, tuottaen liikettä ja ääntä.
💚 Miten hengityslihakset ja niiden toiminnallinen tasapaino vaikuttaa ääneen.

💚 Kuinka oman kehon asento vaikuttaa äänen virtaamiseen ja muodostumiseen.
💚 Mikä merkitys arkihengityksellä on omaan hengitysterveyteen ja sitä kautta ääneen.
💚 Mitkä jokapäiväiset tekemiset ovat mukana vaikuttamassa ääniergonomiaan.

Kokonaisuudelta saat työkaluja huoltaa omaa instrumenttiasi ja löydät sinulle hyödyllisiä harjoitteita ennaltaehkäisemään ongelmia tulevaisuudessa. Osallistuessasi saat selkeän tietopaketin ääntä muodostavista lihaksista, harjoitteita tasapainottamaan ja ylläpitämään tervettä äänentuottoa ja hengitystä. Lisätukea lauluopetukseen kehollisesta näkökulmasta, unohtamatta mielen ja sosiaalisen ympäristön osuutta äänessä.

Toivon jokaisen osallistujan kokevan kurssin hyödyt kehotietoisuuden lisääntymisenä, luottamuksena äänentuotossa ja ymmärryksessä kuinka laulajan instrumenttina soi oma keho.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vetäjänä: Pinja Seljamo, Fysioterapeutti 2003, Voice Massage-hieroja 2005 ja Hoitava Hengitys-ohjaaja 2020

Lisätiedot info@fysioavain.fi tai 032121500.

Ajankohta Tulossa Myöhemmin!
Fysioavaimen Lielahden toimipiste

" Suurkiitos vielä kurssista! Tällainen kurssi olisi aivan välttämätön jokaiselle laulajalle ja samoin puhallinsoittimien opiskelijoille. " -Kurssipalaute

Ilmoittaudu mukaan: