Sari-Anne Kylli√§inen Fysioterapeutti/√Ąitiysfysioterapeutti / Fysioavain / tampere

Sari-Anne Kylliäinen

Fysioterapeutti/√Ąitiysfysioterapeutti

Minusta

Olen fysioterapeutti, äitiysfysioterapeutti ja pienen tytön äiti. Fysioavaimella olen työskennellyt alkuvuodesta 2020 lähtien. 
 
Fysioterapeutiksi valmistuin vuonna 2013 ja valmistumisesta lähtien olen saanut työskennellä monipuolisesti fysioterapian parissa. Kokemusta ja osaamista on kertynyt erilaisten tuki-ja liikuntaelimistön vaivojen hoidosta, vammojen, murtumien ja leikkausten jälkeisestä kuntoutuksesta, ikääntyneiden liikkumis- ja toimintakykyä edistävästä kuntoutuksesta sekä tietysti äitiasiakkaista! 
 
Viime vuosina olen kouluttautunut ja syventänyt ammattitaitoani erityisesti äitiysfysioterapian ja lantionpohjan koulutuksilla. Säännöllinen kouluttautuminen on tärkeää ja motivoivaa, ja antaa uusia keinoja tehdä tätä työtä aina vain paremmin.
 
Olen tarkka ja ihmisen kokonaisvaltaisesti huomioiva fysioterapeutti/äitiysfysioterapeutti. Lähestymistapani on yksilöllinen ja lempeä sekä asiakkaan toiveita ja tavoitteita kunnioittava.
 
L√§mpim√§sti tervetuloa vastaanotolleni Tampereella N√§silinnankadulle tai Kauppakeskus Likelleūüíó
Pidän myös synnytyksestä palautuville äideille äitiysfysioterapeuttista pienryhmävalmennusta.
 
Jos et l√∂yd√§ nettiajanvarauksesta sopivaa aikaa √§itiysfysioterapialle, otathan minuun yhteytt√§ s√§hk√∂postilla sarianne@fysioavain.fi tai puhelimitse 0415022403. Yritet√§√§n yhdess√§ l√∂yt√§√§ sopiva ajankohta.ūüíö
 
Blogikirjoituksiani:

Koulutus

√Ąitiysfysioterapia – Fysioterapia – Hieronta – Tampere