Lahjakortit - Fysioavain

Lahjakortit

Voit tilata meiltä sähköisen lahjakortin tai noutaa lahjakortin paikan päältä toimipisteistämme! Tilaa lahjakortti alla olevalla lomakkeella ja valitse vain toimitustapa!

Kun tilaat lahjakortin noudolla, teemme lahjakortin sinulle valmiiksi lomakkeen tietojen pohjalta! Otamme sinuun myös yhteyttä lahjakortin noudon ajankohdasta! Mutta voit tulla myös ilmoittamatta paikalle, palvelemme sinua kyllä.

Kun tilaat sähköisen lahjakortin, lähetämme sinulle yksilöidyllä numerosarjalla varustetun lahjakortin sähköpostiisi sekä viitesiirtolomakkeen.

Huomioithan, että lahjakortti aktivoituu järjestelmäämme vasta kun maksusuoritus on kirjautunut sinne.

Lahjakorttien voimassaoloajat: 1 käynti 3kk, 2-5 käyntiä 6kk ja yli 6 tai enemmän 12kk

Katso hinnastomme tästä!

Tilaa lahjakortti!


    Maksutavat

    Perinteisten maksutapojen (käteinen, pankki- ja luottokortti) lisäksi, voit maksaa lahjakortin työnantajan tarjoamilla eduilla, jos olet itse lahjakortin saaja. Eli etuudet (epassi, smartum ja eazybreak) ovat henkilökohtaisia. Viitesiirtolomakkeella maksaessasi huomioithan, että lahjakortti aktivoituu järjestelmään, vasta kun maksusuoritus on kirjautunut sinne.
    Meiltä nyt myös äitiysfysioterapia!Mahdollisuus pienryhmään tai henkilökohtaiseen käyntiin

    "Mukavan ja antoista 6 kertaa takana. Oman edistymisen huomaa jo nyt, vaikka synnytyksestä vasta reilu 2 kuukautta. Todella hyödyllinen kurssi, josta sai eväitä jatkaa yksin."