Fysioavain / Tampere / Fysioterapia / Hieronta / √Ąitiysfysioterapia

Hieronta, Urheiluhieronta, Mobilisoivat tekniikat, Dry-Needling ja Ravintovalmennus

Katariina Riikonen

Hieroja, Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja

Minusta

Hierojaksi olen valmistunut 2019 Tampereella, ja Fysioavaimen porukkaan liittynyt maaliskuussa 2020. Ennen urheiluhierojan hommia olen tehnyt töitä liikunnan, retkeilyn ja eri ikäisten vapaa-ajan ryhmänohjauksen parissa. Liikuntaan ja terveyteen liittyvät teemat, luonto ja yhdessä tekeminen ovat siten olleet itselle jo kauan tärkeitä arvoja.

Terveydenalan toimijana minulle on tärkeää huomioida jokaisen asiakkaan yksilölliset toiveet ja lähtökohdat. Lähestyn hierojan työtä ongelmanratkaisun keinoin, jossa yhteistyössä asiakkaan kanssa etsimme ja yhdistämme sopivia hoitomuotoja ja tekniikoita parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Vahvuuksiani tekijänä ovat luovuus ja monipuolisuus.
Hieronnassa hyödynnän paljon erilaisia mobilisoivia tekniikoita ja venytyksiä, lisäksi teen myös alipainehierontaa ja dry-needling hoitoja.


Koska juurisyiden etsiminen, ennaltaehkäisevä terveydenhoito ja ihmisen psykofyysisyys kiinnostavat minua paljon, olen kouluttautunut myös ravitsemuspuolella 2020. Minun puoleeni voi siis kääntyä myös ruokavalioihin, jaksamiseen, ravitsemukseen ja ravintovalmennukseen liittyvissä asioissa.

 

Olen tehnyt töitä laaja-alaisesti erilaisten asiakkaiden kanssa ja jokainen on tekemiini hoitoihin tervetullut. Minuun voi ottaa rohkeasti yhteyttä yltä löytyvin yhteystiedoin!


Nähdään Fysioavaimella.

Koulutus

Hieronta – Urheiluhieronta – Dryneedling – Ravintovalmennus – Tampere