Kalle

Kalle Kivioja

Fysioterapeutti

Minusta

Hei, olen Kalle ja ty√∂skentelen Fysioavaimella fysioterapeuttina.

Fysioterapeuttina haen asiakkaalle sopivaa ratkaisua yhdistellen fyysist√§ harjoittelua ja manuaalista k√§sittely√§. Hoidosta saadaan mielest√§ni parhaiten tulosta, kun valitut menetelm√§t ja hoidon intensiivisyys sovitetaan asiakkaan voimavarojen ja tarpeen mukaan.
 
Taustaltani olen urheilija. Kilpailen edelleen ITF-Taekwon-Dossa maajoukkueessa, toimien samalla valmennuksen konsulttina tarvittaessa, sek√§ kiekonheitossa Kalevan kisa -tasolla. Olen my√∂s toiminut seuravalmentajana vuosia. Harrastusten my√∂t√§ olen tehnyt vuosia oheisharjoitteluna paino- ja voimanostoa. 

Urheilussa tavoitetta kohti työskennellään pitkäjänteisesti asteittain kehittyen, tasapainotellen muun elämän aikataulujen ehdoilla. Tätä samaa ajatusta haluan tuoda fysioterapiatyöskentelyyni.

Tavoitteet ja aikataulut ovat kaikilla erilaisia ja terapeutin tehtävä on mielestäni mukautua niihin tarjoten asiantuntemustaan mm ajantasaisista hoitosuosituksista.
 
Minun hoitooni voit hakeutua kaikenlaisissa tuki- ja liikuntaelimistön vaivoissa tai vaivojen ehkäisyssä. Vuosien varrella olen työskennellyt erityisesti työperäisten vaivojen, urheilijoiden sekä ikäihmisten kanssa.

Koulutus