Hieronta - Fysioavain

Hieronta

Miksi hierontaan?
Hieronnalla autetaan lihaksia palautumaan rasituksista sekä parannetaan nivelten liikkuvuutta. Hieronta myös rentouttaa ja tuottaa hyvää oloa. Hieronta poistaa elimistöstä kuona-aineita, vähentää turvotusta ja vilkastuttaa verenkiertoa. Se laukaisee lihaskireyksiä ja – jännityksiä sekä helpottaa särkyjä. Hieronnan yhteydessä hierojat käsittelevät aina myös lihaskalvoja eli faskioita. Ne ovat kehossamme monimutkainen sidekudoskalvoverkosto, joka yhdistää koko kehosi kokonaisuudeksi. Voit hoitoon tultaessa aina keskustella hierojan kanssa tarkemmin niihin liittyvistä asioista.

Meiltä saat myös urheiluhierontaa, jossa erityispiirteenä klassiseen hierontaan verrattuna on urheilijalähtöinen ajattelu (harjoittelukaudet, palautuminen, kilpailuun valmistautuminen jne.)

Hierontaan sisällytetään tarvittaessa aktiivista ja passiivista venyttelyä sekä ohjeistusta. Fysioavaimessa sinua palvelevat myös ammattitaitoiset fysioterapeutit, jos hieronnan aikana havaitaan tarvetta fysikaaliselle hoidolle. Meillä on tarjota sinulle hyvinvointisi tueksi osaava ammattilaisten tiimi.  Hierontahoito suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Vinkkejä hierontaan tulevalle henkilölle:
Kerro hierojalle mitä sinulle kuuluu. Mainitse myös, mihin toivoisit tänään kiinnitettävän huomiota. Anna ajatusten rauhoittua hetken aikaa hieronnan alussa. Voit puhua, jos sinusta tuntuu siltä.

Muistathan, että ethän tule kipeänä (flunssa, kuume) hierontaan, vaan anna kehollesi lepoa. Ensimmäisten päivien aikana tauti todennäköisesti pahentuu hieronnasta.

Hierontapaketit:
Osta kerralla useampi käynti, säästät hinnassa. Paketti ostetaan yhdellä kerralla.
Voit valita näistä valmiista kokonaisuuksista itsellesi sopivimman tai ostaa lahjaksi läheiselle:

90min kokovartalohieronta – 70 €
Tämä hieronta sopii hyvin esimerkiksi poistamaan kiireisen ihmisen kehosta kokonaisvaltaisesti kireyksiä.
3x60min Hieronta – 139 €
Tämä hoitokokonaisuus sopii kaikille, jotka tarvitsevat esimerkiksi jalkoihinsa elvyttämistä, sopii toki hyvin myös muun alueen hierontaan. Esimerkiksi jalkojaan paljon kuormittavat kuntoilijat, urheilijat sekä seisomatyötä tekevät hyötyvät 60min hierontakäsittelystä.
5x45min Hieronta – 189€
Tämä hoitokokonaisuus sopii mainiosti esimerkiksi niska-hartiaseudun vaivoihin, mutta soveltuu myös muun alueen käsittelyyn.


Kaikkien hoitopakettien sisällöt ovat aina räätälöitävissä tarpeidesi mukaan, nämä esimerkit auttavat sinua löytämään tarvitsemasi hoitokokonaisuuden.
Vaihtoehtona on myös vain varata aika hierontaan, ilman mitään pakettia.

Hieronnan meillä voit maksaa myös e-passin hyvinvointipassilla, smartum hierontasaldolla sekä eazybreak hyvinvoinnilla.

Koulutettujen hierojiemme Millan ja Katariinan aikojen lisäksi nettiajanvarauksestamme löydät myös muita vapaita hieronta-aikojaVaraa aika!

Meiltä nyt myös äitiysfysioterapia!Mahdollisuus pienryhmään tai henkilökohtaiseen käyntiin

"Mukavan ja antoista 6 kertaa takana. Oman edistymisen huomaa jo nyt, vaikka synnytyksestä vasta reilu 2 kuukautta. Todella hyödyllinen kurssi, josta sai eväitä jatkaa yksin."