Pinja Seljamo

Lähestyn kehon hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Kohdatessani asiakkaan aloitan usein syvähengityksen havainnoinnista ja siihen liittyvästä ohjaamisesta. Kiireisen arjen keskellä ihminen helposti unohtaa hengittää oikein ja tämän(kin) vuoksi kehoomme syntyy tarpeettomia epätasapainotiloja. Myös manuaaliset käsittelyt ovat mielestäni tärkeitä. Fysioterapeutin käsi on tärkeä työväline ja siinä on voima, kun se läsnäollen kuuntelee mitä hoidettava keho kertoo. Tällaisella koskettavalla otteella haluan fysioterapeuttina ohjata asiakkaani voimaan paremmin ja näin saada heidät nauttimaan ainutkertaisesta elämästään rennommin syvään hengittäen.

Empaattinen asiakaslähtöinen ihmisten kohtaaminen on se tapa, jolla haluan toivottaa asiakkaani tervetulleiksi Fysioavaimen toimipisteeseen Lielahtikeskukseen. Käy varaamassa aikasi fysioterapiaan tai voice massage-terapiaan.

Muistakaa hengittää! 😊

 

Fysioterapeutti AMK 2003 (PIRAMK)

Voice Massage-terapeutti 2005 (Leena Koskinen)

Täydennyskoulutusta/muuta:

  • Pirkanmaan ammattikorkeakoulu, Alexander-tekniikan perusteet 2005 .
  • Teatteritaustani myötä ymmärrän esiintyvien taiteilijoiden kehon instrumenttina jota osaan terapeuttina saattaa tasapainoiseen soivaan tilaan.
  • Opetus ja luennointi aiheesta: Äänentuotto, -käyttö ja –huolto, 2006 ->
  • Ikäihmisten parissa työskentely 2002-2008 lisännyt kokonaisvaltaista ymmärrystä ihmisen elinkaaresta