PINJA ON TAAS FYSIOAVAIMELAINEN!

Pinja aloittaa meillä taas fysioterapeutin työt, tervetuloa! <3

Heij,

Olen Pinja ja niin innossani paluusta ”juurilleni” Fysioavaimeen! Yrityksen alkuhistoria on minulle tuttua työhuoneiden sisustamisesta asti. Tein ammatinharjoittajana fysioterapeutin ja Voice massage-terapeutin töitä Suvantopuiston toimipisteessä vuosina 2006-2011. Tuon jälkeen olen saanut nauttia kahden lapseni kasvusta ja nyt on aika äitinä palata fysioterapia-asiakkaiden ja taitavien työkavereiden pariin.

Empaattinen asiakaslähtöinen ihmisten kohtaaminen on se tapa, jolla haluan toivottaa niin uudet kuin vanhatkin asiakkaani tervetulleiksi Fysioavaimen uuteen toimipisteeseen Lielahtikeskukseen. Käy jo varaamassa aikasi (fysioterapia 60 min)  https://fysioavain.fi/p/ajanvaraus.html  🙂

Lähestyn kehon hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Kohdatessani asiakkaan aloitan usein syvähengityksen havainnoinnista ja siihen liittyvästä ohjaamisesta. Kiireisen arjen keskellä ihminen helposti unohtaa hengittää oikein ja tämän(kin) vuoksi kehoomme syntyy tarpeettomia epätasapainotiloja. Myös manuaaliset käsittelyt ovat mielestäni tärkeitä. Fysioterapeutin käsi on tärkeä työväline ja siinä on voima, kun se läsnäollen kuuntelee mitä hoidettava keho kertoo. Tällaisella koskettavalla otteella haluan fysioterapeuttina ohjata asiakkaani voimaan paremmin ja näin saada heidät nauttimaan ainutkertaisesta elämästään rennommin syvään hengittäen.

Muistakaa hengittää! 🙂

Halauksin, Pinja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *