Kalle Kivioja

Moro. Olen Kalle Nokialta ja Fysioavaimen tuorein lisäys. Minulla on kilpaurheilutaustaa kahdenkin lajin puolelta ja vapaa-aikani menee edelleen pitkälti näiden harrastusten parissa. Kiekonheittoa olen harjoitellut tavoitteellisesti jo n. 7-vuotiaasta asti ja edelleen Kalevan kisoissa tulee käytyä vuosittain. 13-vuotiaana innostuin kamppailu-urheilusta ja lajiksi valikoitui ITF Taekwon-Do. Taekwon-Don kilpailupuolesta kiinnostuin melko heti ja maajoukkueessa tein debyytin 17-vuotiaana. Nykyisin kilpailen lajin voimaosa-alueessa, voimamurskauksessa, kansainvälisellä tasolla. Kilpapuolelta mukaan on tarttunut pari Euroopan mestaruutta ja yksi MM-hopea.

Fysioterapiassa olen kiinnostunut erityisesti kehon fyysisestä kuormittavuudesta esimerkiksi työssä ja urheilussa. Terapiassa käytän työkaluina paljon fyysistä harjoittelua, manuaalista käsittelyä ja ulkoisten kuormitustekijöiden kartoitusta. Ulkoisen kuormituksen ja kehon ominaisuuksien tasapainottamisella saadaan keho kestämään päivittäistä kuormaa ja manuaalisella käsittelyllä saadaan yksityiskohtaisemmin hoidettua yksittäisten nivelien ja ympäröivien kudosten ongelmia.

 

Aiempi työkokemus:

  • Respecta Oy
    -Ortoosiasiantuntija
  • Valmet fabrics
    -Työfysioterapeutin sijainen
  • Motive 16 osk
    -liikunta-alan yrittäjä

 

Muuta:

Selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoidon peruskurssi

Opinnäytetyö: Nuoren salibandyharrastajan alaraajojen maksimaallisen voimantuoton puolieron vaikutus äkillisten polvivammojen ilmaantuvuuteen